Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymieniamy w kolejności najbardziej znienawidzone społecznie zawody

Polecane posty

Gość gość
nauczyciel akademicki bo czesto wyzywaja sie na biednych studentach:P

Pracowałem kiedyś jako komornik i powiem wam, że też mnie nienawidzili ale miałem to gdzieś. Umiem kontrolować własne emocje.

Gość gość
komornik polityk psycholog

W politykę już się nie bawię ale jeśli Was ciekawi to znam byłego prezydenta Kwaśniewskiego.

Gość gość
Gdyby nie komornik, to wiele firm by upadło przez idiotów, którzy wezmą usługę, ale nie zapłacą. U nas w firmie chłop wziął towar - ulotki, allegro zapłacić nie miał zamiaru. Komornik ściągnął wszytko i sprawiedliwości stało się Zadość.

Gość gość
Moje najbardziej znienawidzone Mama na pełen etat w firmie dom lub w firmie dom publiczny, szlachta nie pracuje, p........, nie robię, tajemnica itp

Gość gość
Ale piszcie o zawodacha nie o idiotach typu szlachta nie pracuje czy beneficjent 500+, celebryta to tez nie zawod. A gdyby nie komornik to dalej mialabym w mieszkaniu pasożyty co nie płacą czynszu, komornik zajal tez ich mienie ruchome na poczet splaty naleznosci. Tez stalo sie sprawiedliwości zadosc.

Ja w swojej pracy komorniczej też byłem sprawiedliwy. Mam na koncie wiele długów ściągniętych od złodziei, mafiozów itd.

Gość gość
Nie rozumiem czemu wymieniacie takie zawody jak komornik czy kontroler biletów. Przecież te zawody przyczyniają się do poprawy porządku publicznego. Pożyczasz pieniądze - musisz je oddać, chcesz korzystać z komunikacji miejskiej - musisz kupić bilet.

Kontrolerem biletów też kiedyś byłem ale to krótki epizod w moim życiu.

Gość gość
17:11: jakim debilem trzeba być, żeby takie głupoty pisać. Doucz się, bo mało rozumiesz.

Gość gość
Dokladnie, kanar, komornik uczciwe zawody. Politycy - powinni znacznie mniej zarabiac, alr ogolnie urzedasy, politycy, sa przekupni, wszystkie przekupni osoby powinny byc roztrzelane Ja nie cierpie deweloperow, pazernych ludzi, ktorzy niszczą przyrodę, zielen, zwierzeta a kto i.m pozwala? Przekupni urzedasi.

Gość gość
Gdyby nie komornik, to złodzieje i cwaniacy okradaliby uczciwych ludzi. Nie ceni komorników tylko głupek albo dłużnik cwaniak.

Gość gość
Kontroler biletów Ci co są za głupi do policji idą do straży miejskiej. Ci co są za głupi do straży miejskiej zostają kanarami. Mentalne prostytutki, które upadlają się by zarobić na mandatach (dlatego nie płaćcie ich nigdy w terminie, wtedy nie dostaną hajsu)Widziałem już sporo sytuacji, w których nie powinni wystawić mandatu a to zrobili.