Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość

Otóż jakiś rok temu wyszłam z depresji, poznałam kochającego chłopaka , dogadujemy się świetnie , nie planujemy seksu bo wiemy że do tego daleka piosenka , ale mam pytanie bo nie chce wrócić do poprzedniego stanu , czy jeżeli on zajmuje się mną w całości ale jest ubrany w spodenki , nie zaglądając ani nie dotykając jego penisa jesteśmy w 100 % bezpieczni i nic nam nie grozi ? chodzi mi o nieplanową wpadkę , jestem w zielona w te sprawy więc wole spytać się kogoś doświadczonego

Gość Rafal_Plewniak_Starachowice
Słonko też jestem dziewicą, ale ogarniętą więc tak: najważniejsze żeby to co wytryśnie( nie mocz) z końca penisa nie dostało się do twojego łona, pochwy, c**eczki. To co wytryska z penisa ma nasionka które po dostaniu się do Twojego wnętrza przez dziurkę między nóżkami łączy się w twoim ciele z twoim nasionkiem. Jeśli masz okres( krwawienie z c**eczki) tzn że masz już nasionko do połączenia z męskim nasieniem, więc trzeba uważać... Od całowania, przytulania nie zajdziesz w ciążę... Od pieszczot przez spodenki też nie, ale uważaj gdy facet ma orgazm z męskiego penisa wylatują nasionka, które nie powinny się dostać do Twego wnętrza, możesz nawet to połknąć i nic Ci nie będzie bo przewód pokarmowy strawi te nasionka. Podczas wystrzału nasionek z męskiego penisa trzeba uważać w którą stronę lecą, bezpiecznie jest jeśli coś leży na główce penisa... na przykład spodenki, a ty masz na sobie jakieś nieprzemakalne majtki. Pozdrawiam i życzę bezpiecznych pieszczot.