Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi jest???

Polecane posty

Gość gość

hej moze ktos mial podobne objawy i powie mi co to jest.Ogolnie podejrzewam ze to nerwica.Mialam ostatnio troche problemow przy czym stresu i mysle ze od tego sie zaczelo.Teraz zaczelam miec dziwne objawy jak nie moge sama przebywac w domu, w tym sensie ze nie moge zniesc tego ze jestem sama.Czuje jakbym sie tu dusila, nie mam ochoty porobic rzeczy ktore mnie zawsze interesowaly np,czytanie czy gimnastyka.Moj facet dopiero wraca poznym wieczorem a ja pracuje na system zmianowy 4 dni w pracy 4 dni wolne.te 4 dni wolnego kiedys sprawialy mi satysfakcje,nawet bylo mi za malo, mialam duzo zainteresowan a teraz ciezko mi cokolwiek zrobic.Nie chce mi sie dbac o siebie robic prania czy cokolwiek innego.No i to ze nie moge kompletnie przebywac sama-wtedy lapia mnie ataki paniki.Czy ktos tak kiedys mial??

Gość gość
To faktycznie brzmi jak jakaś nerwica i/lub depresja, może nie jeszcze jakaś straszna, ale lekka, bo różne są jej stopnie. Najlepiej jakbyś się przeszła do psychologa, czasem to naprawdę może bardzo pomóc. Może dojdziecie do źródła Twoich lęków, przepracujecie i znów zaczniesz cieszyć się życiem. Niestety, jakoś ostatnimi czasy wiele, bardzo wiele osób czuje się po prostu źle i nic nie cieszy, nic się nie chce, ale nie z lenistwa tylko z takiej paskudnej, dołującej niemocy... Nerwicy, depresji itd.

Gość gość
Weź, nie mogę tego czytać bo się duszę.

Gość gość
20:50- ???????