Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, po jakim czasie zaczelyscie pierdziec przy partnerze?

Polecane posty

Gość gość

Ja nie mogę się przemoc :o

Gość gość
Po kilku miesiącach :)

Gość gość
I jak to skomentował?

Gość gość
hmm po paru tygodniach?miesiącach?

Gość gość
Fuu, przecież to jest ohydne. Godności trochę, nie wszyscy muszą wachac czyjeś smrody. Chcesz pierdziec, spierniczaj do łazienki.!

Gość gość
a co tu komentować?normalna rzecz

Gość gość
No ale tak bez żadnej żenady strzeliłas przy nim?

Gość gość
Jak to? To wy pierdzicie? :o

Gość Ewa333333
po żadnym nie pierdzę przy nikim, ani przy koledze ani przy facecie, ani przy rodzicach to sprawa kultury osobistej a nie stopnia zażyłości widzę, że niektórzy w ogóle nie rozróżniają tych dwóch spraw

Gość gość
Czasem jednak nie da sie wychodzić z każdym pierdem do łazienki. Niektóre dania są wzdymajace i są po nich wyjatkowe wiatry, a trudno siedzieć przez godzine w łazience i pierdzieć :D jak sie ze soba mieszka to pewne rzeczy są normalne Zresztą podczas snu też się pierdzi i pewnie nie raz facet słyszał :D

Gość gość
ojej hrabianki :O jak macie okres albo biegunkę to udajecie, że nie macie :O

nie, no jasne, przecież to naturalne pierdzieć, bekać, rzucać podpaskami, srać - wszystko to są w końcu ludzkie sprawy, co tu się ukrywać to się potem nie dziwcie, że facetowi na sam wasz widok oklapuje, "kobiety" i w końcu idzie szukać takiej, która mu nie będzie pierdzieć pod nosem

Gość gość
A co okres ma do tego? Czy ja każe mu oglądać mojego tampona? A z resztą okres nie śmierdzi. Przecież te gazy są trujące. Słyszałeś jakie są skutki wachania siarkowodoru? można się zatruć na śmierć.

Gość gość
tak, faktycznie można umrzeć od tego, że ktoś puścił bąka :D poza tym nikt tu nie mówi o pierdzeniu czy sraniu przy kimś bez opamiętania. Chodzi o to, żeby nie udawać księżniczek, których pewne sprawy nie dotyczą. Wiadomo, że układ pokarmowy jest tak zbudowany, że czasem nie da się powstrzymać. Czasem ma się okropne gazy i wzdęcia. Wychodzicie wtedy z domu się wypierdzieć? Jak macie biegunke i biegacie do łazienki co 5 min to udajecie, że biegacie sobie poprawiać nosek? Nikt nie mówi o sraniu czy pierdzeniu pod nosem, ale nie udawajcie, że was to nie dotyczy.

Gość gość
Jak mi się chce pierdzieć to idę do łazienki

Gość gość
I siedzisz w niej godzinę? I tylko w tym czasie pierdzisz? A jak cię złapie w samochodzie bo np wcześniej jadłaś brokuły? to wstrzymujesz choćbyś miała jechać kilka godzin?

Gość gość
Prawda jest taka, że pierdzą tylko laski od 0/10 do 6/10, te od 7 do 10/10 już nie pierdza.

Gość gość
Hehe :D

Gość gość
To wtedy wysiadam z samochodu i pierdzę

Gość gość
No wiem ze to dziwne ale ja nigdy nie pierdze, noo sama nie wiem jak to wytłumaczyć ale tak właśnie jest.

Gość gość
Pierdzą tylko mężczyźni 0/10 do 8/10 przystojni nie pierdzą

Gość gość
przecież jak się z kimś mieszka i czasem samo tak wychodzi.Nie pierdze na sile,on też przestał się mniej więcej w tym samym Czasie krepowac.Normalna ludzka rzecz

Gość gość
A mi to tam nie przeszkadza, że ładne kobiety czy też mniej, np srają, pierdzą, śmierdzą. Dla mnie to pociągające, bo jestem fetyszystą kobiet. Kobietę powinno się akceptować z jej prawdziwymi naturalnymi zapachami.

Gość gość
Nie noo, takie rzeczy jak już trzeba to robi się gdzie nikt nie słyszy i nie czuje bo mówię wam ten smród zabija!!

Gość gość
Rozumiem że gdy siedzisz na kiblu to puszczasz Beethovena żeby facet niczego nie słyszał gdy coś ci się umsknie?

Gość gość
Kobieta ma pachnieć! Tak że jak się obok stanie to nie wiadomo czy jesteś w drogerii czy w zaczarowanym ogrodzie... Aż nozdrzom przyjemnie i miło :)

Gość gość
Jak siedzę w toalecie to zamykam za sobą drzwi. Jeśli wchodzi to tylko na swoją odpowiedzialność... No chyba że jakieś ksenny zazyje to wtedy łoomot może być :)

Gość gość
Nie puszcza się bethovena tylko kaszle, to stare jak świat!!!! Btw podobno xiadz nie sra ;/

Gość gość
od przedszkola nie pierdzę przy ludziach, mamusia mi wytłumaczyła, że nie wypada. U nas w domu był zakaz bekania i pierdzenia, ale są osoby, które to bawi i ich rodziny tolerują pierdzenie nawet przy stole. Jeśli 2 osoby z takich rodzin się dobiorą to spoko, ale kiedy takie zachowanie komuś przeszkadza to nie pierdzimy oficjalnie, a w razie wypadku przeprosić, tak myślę ☺

Gość gość
niewiasty nie mają biegunek bo nie mają kupy przecie.