Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ona się nie odzywa po randce?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, to glupie że pisze na forum dla kobiet, ale kto jak nie wy moze mi pomoc wyjaśnić sytuację. Poznalem w internecie dziewczynę, fajnie sie pisalo, spotkalismy sie, od razu mi sie spodobala, myslalem, ze ja jej tez, odgarniala zalotnie wlosy, dlugo gadalismy, myslalem że cos z tego bedzie. Jakiez moje zdziwienie było kiedy nie odpisala mi na wiadomość, co mogło spowodowane?

Gość gość
Nie odzywa się bo tyle spermy jej wlałeś do ust że musi sperme najpierw przełknąć a potem będzie sie odzywać

Gość gość
a zapłaciłeś za nią rachunek?

Gość gość
Może poprostu nie jesteś w jej typie lub wypadło jej coś - jak to w życiu , ale to raczej mało prawdopodobne. Są takie dziewczyny które umawiają się tylko dla fanu , na jedne wieczór. Być może ona jest jedną z nich. Ja na twoim miejscu napisała bym jej jeszcze jednego SMSa z propozycją spaceru lub kawy tylko zaznacz że to nic zobowiązującego poprostu zwykłe koleżeńskie spędzenie czasu. Być może nie chce się zbyt szybko angażować w nic. A jeżeli nie od pisze to zostaw ją i poszukaj jakiejś innej widocznie nie była cb warta.

Gość gość
Nie płaciłem bo niby czemu. Z ta sperma wpis chory, lecz sie czlowieku. Moze nie wpadłem jej w oko, ale widzialem jak na mnie patrzy, nie patrzyla jak znudzona dziewczyna, byla mną zainteresowana

Gość gość
Bądź twardy i zrozum, że czasem tak bywa. Napisz jej tylko, że podało ci się spotkanie i jeżeli ona ma ochotę, to chętnie znajdziesz dla niej czas, żebyś się spotkać. I czekaj na wiadomość od niej i nie zadręczaj, i zarazem pogódź się z tym, że może Ci podziękuje lub wcale nie odpisze. Życie.

Gość gość
Ja zazwyczaj nie odzywalam się gdy poprostu facet nie był w moim typie lub zachował się jakoś słabo.Jeśli byś jej pasował to znalazłaby chwile na odpisanie.A ze odgarnia włosy nic nie znaczy,kobiety maja to we krwi ze chcą się podobać i kokietuja nieświadomie czasami

Gość gość
Może przeoczyła tą wiadomość, moze nie miała czasu odpisać, może wydawało jej się że odpisała a zapomniała. Zalezy ci to napisz jeszcze raz coś w stylu - "stało się coś że tak milczysz, czy po prostu nie masz dla mnie czasu?" i zobaczysz co odpisze. Nie masz nic do stracenia.

Gość gość
Nie zadawaj jej pytań w stylu "czy nie masz dla mnie czasu", z których musi się ona tobie tłumaczyć. Skoro nie odpisuje, to znaczy że nie ma czasu lub nie chce. Lub pytania "czy nie spodobałem się tobie", bo wyjdziesz na desperata. Takich nikt nie lubi.

Gość gość
23:24 ciebie nikt nie lubi, piszesz wszystko żeby go zniechęcić

Gość gość
No wiec powiem Wam tak: Facet ma trochę prze je bane Musi zabulić każdy rachunek inaczej laska nie weźmie go poważnie. Materiał na żywiciela rodziny musi dobrze zarabiać... W rezultacie to zawsze laska trzyma byt rodziny w ryzach nosi aktówkę i spodnie a facet niańczy dzieci ale tak się utarło i na początku facet musi przez to przejść...

Gość gość
To ona płaciła rachunek? Nie żartuj :-)

Gość gość
Może ona właśnie należy do tych za które trzeba płacić bo inaczej cie skreslaja :) ja co prawda zawsze chce zapłacić za siebie i to robię,ale Milo jak mężczyzna chociaż za proponuje.Zawsze na kolejnym spotkaniu role można odwrócić.

Gość gość
Zachowales sie slabo co tu duzo mówić. Ja jestem facetem i mam siostrę, nie chcialbym aby spotykala sie z takim sknera, także laska dobrze zrobila, że cie olala.

Gość gość
Przyczyn mogą być tysiące. Tobie wydawali się że jest idealnie ale jej niekoniecznie. Nie ma sensu zastanawiać się nad tym.