Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam rację?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to forum głównie dla kobiet, ale wy będziecie wiedziały drogie Panie najlepiej. Otóż chodzę do ostatniej klasy technikum, a w klasie mam taką jedną dziewczynę. Nie ukrywam, na początku zakochałem się w niej, ale potem przestałem (choć przez kolejne dwie klasy byliśmy przyjaciółmi.) Od kilku dni jednak zaczęła częściej za mną łazić i rozmawiać ze mną. Jak jest w sklepie to ciągle wysyła mi zdjęcia siebie w ubraniach, a jak siedzę na przerwie między zajęciami z kolegami, to widzę jak na mnie patrzy i uśmiecha się. Podczas rozmowy śmieje się nawet z nieśmiesznych tekstów. Koledzy żartują, że się we mnie "buja" Czy mogą mieć rację? (Przypomnę, że nic już do niej nie czuję, po prostu jesteśmy przyjaciółmi.)

Gość gość
Nie istnieje przyjaźń między kobietą i mężczyzną bo wcześniej czy później zawsze któreś się zakocha . Tak też stało się w Waszym przypadku , z czasem dziewczyna się w Tobie zakochała . Jeśłi nie odwzajemniasz uczucia to pogadaj z nią i powiedz jaka jest sytuacja bo szkoda ją zwodzić . Zachowaj się jak dobry przyjaciel i zrób to z wyczuciem .

Gość gość
Z opisu wychodzi na to że koledzy mają racje. Jak laska śmieje sie nawet z nie śmiesznych tekstów to jeden z objawów zaślepienia ;)

Gość gość
Przyjaciółmi? Gwałty zbiorowe to był wyraz miłości czy już przyjaźni, która po niej została? :p Nie pochlebiaj sobie, nie ty jeden widzisz mnie w sklepie:p