Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

marze o szafie z IKEA i łózku

Polecane posty

Gość gość
żal.pl Gdzie ty mieszkasz w ogóle? Z kim?

Gość gość
Widzę że masz jeszcze gorzej ode mnie :( To smutne że tak nędznie zarabiamy!

Gość gość
dalbys mi w tylek pasywku? ladny masz tylek?

Gość gość
Ja właśnie w tym tygodniu kupuje sZAFE Z Ikea i łóżko. Ale wybrałam jakieś tanie egzemplarze ;)

Gość gość
Masakra, że są takie bidoki, dla których tania IKEA to jest marzenie

Gość gość
Szczyt marzeń przegrywa... szafa i łóżko w wersji dla ubogich :O

Gość gość
On nawet nie odmienia, że szafa z IKEI tylko z IKEA :D

Gość gość
Przestańcie się naśmiewać. IKEA nie jest ani tania ani droga. Są tam tanie rzeczy i droższe, acz może nie ekskluzywne. Są proste, wytrzymałe i dobrze zaprojektowane. Przeciętna pensja to 2500, średnia ok. 4, to normalne, ze są ludzie, którzy się zastanowią poważne nad kupnem porządnego wyrka z IKEA lub wezmą je na raty

Gość gość
Ja tez nie odmieniam, bo IKEA się nie odmienia. To skrót. PKO i PZU tez odmieniacie?

gość dziś gość dziś kurde, no dla mnie 4500 zł dać za łóżko z materacem to jest dużo tak jak za szafe :( wiem, jestem biedak, no wiem. ale wiem tez ze to zakup na lata. takie bym chciał:: https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79171956/#/S39171958 https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39219154/#/S79219411 są takie ładne, pomyslowe, wygodne i praktyczne 😍 a mnie na nie nie nigdy nie bedzie stać :( i musze spac na starym lozku made in firma polska, oraz szafa od mebloscianki co pamieta prl..

a ja marze to znaczy musze kupic porsche cayenne turbo ostatnia dostepna w polsce edycje. te meble z ikei to ironia? kupuj tylko od stolarza. a lozko z materacem to moze ktos specjalnie dla ciebie na smietniku wystawil :D

Gość gość
Karolu, możesz wziąć na raty. Ja chce sobie sprawić szafę na wymiar, to dopiero będą koszta. Ale to tez na lata (myśle o drewnianej).

Mi te tanie meble, np. lozka z ikea sie nei podobają, ale te drogie sa niczego sobie, takze szafy pax sa tanie, ale jak dojdzie wyposazenie, te wszystkie dodatki to robi sie juz konkretna kwota :o wiem, ze są ramy za kilkaset zl i materace, ale na takim materacu za 800zł wlasnie spie i nie jest to lozko idealne :(

Gość gość
Niech Ci zatem będzie, ze jestem biedota, bo mam coś z IKEA.

a ja marzę o wygodnym fotelu i wygodnym biurku tutaj gdzie teraz jestem, może być nawet z ikea :O:O

to nie ja wymyslilem wszyscy smieja sie z tych "mebli" bo to sa kartony nie meble. meble to robi stolarz.

Gość gość
Po pierwsze, nie wszyscy się z nich śmieją, bo jak widzisz ani Karol ani ja się nie śmiejemy. Ani moi znajomi, klienci IKEA i np. wielu blogerów czy właścicieli mieszkań studenckich. Po drugie, chyba w IKEA nie byłeś. Jest przepaść między najtańszymi a najdroższymi meblami z IKEA. Po trzecie, a kto wg Ciebie robi meble dla IKEA? Sprzątaczki i alkoholicy? Po czwarte, mój znajomy jest stolarzem i mówi, że meble IKEA są porządnie wykonane i pomysłowe.

strasznie nachalna ta reklama. powaznie myslisz ze ja nie znam ludzi z branzy stolarskiej i nigdy nie mialem stycznosci z meblami z ikea? co prawda u mnie w domu wszystko jest na wymiar, ale u innych widzialem je nie raz.

Gość gość
Poważnie. Inaczej byś takich bzdur nie gadał. Poza tym jaka znów nachalna reklama? Mało mnie obchodzi, co masz i gdzie kupujesz. Masz prawo kupować tylko meble na wymiar albo sypiać w kartonach, to Twój gust i Twoja kasa. Lubie IKEA, więc ją bronię. Ty nie musisz się ze mną zgadzać :P