Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jolina70

zdrada

Polecane posty

Witam pisze bo nie wiem co mam zrobic jestem mezatka od 26 lat bylo w moim malzenstwie wszystko dobrze lecz po 6 latach moj maz zdradzil mnie z prostytutka z agencji towarzyskiej powiedzial mi o tym ja mu wybaczylam ale mimo wszystko jeszcze jezdzil do niej 2 lata .Byly klotnie mowil ze nienawidzi mnie jak psa i zostal ze mna bo wtedy mielismy 3 latnia coreczke .Mijaly lata i jakos po tym wszystkim sie ogarnelismy ale on zaczal mnie poderzac popychac bic nie chcialam odejsc bo chcialam miec rodzine w calosci chcialam zeby moje dziecko wychowalo sie w pelnej rodzinie i mimo wszystko ze gdzies czulam sie nieszczesliwa tkwilam w tym wszystkim .Po nastepnych 10 latach maz przestal ze mna sypiac spalismy co najwyzej 2 razy do roku strasznie mi brakowalo przytulen i ciepla z jego strony .Prosilam zeby poszedl do lekarza bo twierdzil ze mnie nie zdradza tylko cos z nim jest nie tak .Ja w miedzy czasie mialam problemy ginekologiczne i po operacji uswiadomilam sobie ze tak dalej nie moge ze zycie mam tylko jedno ze chce czuc sie szczesliwa i kochana i poszukalam sobie faceta czulego KOCHANEGO mam go do dzis od ponad 3lat . I traf chcial ze maz zaczal sie zmieniac jak wyczul ze moge od niego odejsc poki co jest mily ale nie wiem co bedzie dalej czy mnie znowu nie uderzy boje sie go ale zarazem po tylu latach nie chce go zranic mimo wszystko ze on byl dla mnie podly i ja teraz jest w srodku psychicznie rozwalona czy byc z nim czy z kochankiem dodam ze facet z ktorym jestem tez ma zone ale nie sa juz razem emocjonalnie i fizycznie od 20 lat .Napisalam to wszystko w wielkim skrocie .

Gość gość
bierz tego drugiego

Gość gość
To jakiś żart? Gdzie twoja godność kobieto? I tak dziw że tyle lat wytrzymałas przy takim traktowaniu.

Gość gość
ona ma przynajmniej kochanka a nie puszcza się jak mąż z prostytutką.