Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobiety okazuja milosc?

Polecane posty

Gość gość

W jaki sposob kobiety okazuja swoja milosc facetowi, ktorego kochaja? Ale w codziennym zyciu, wiec prosze bez przykladow typu oddawanie nerki czy opieka nad facetem na wozku. I bez unikow typu, ze jak mozna pytac o cos takiego, ze trzeba byc zlosnym, jesli sie nie zna odpowiedzi. Bo ja odpowiedz znam doskonale i nie mam watpliwosci, co do uczuc kobiety, z ktora jestem wiele lat. Ale chce poznac zdanie innych na ten temat. No wiec kobiety, w jaki sposob okazujecie swoja milosc facetowi?

Gość 7even
Tak jak sobie. :)

Gość gość
Tak jak ty szczery? Naprawdę nie potrafisz odnieść się do tematu bez aluzji a wręcz pisania wprost o seksie? Ja p*****le jakie to żałosne. Blysnales jak psu jaja nocą.

Gość gość
Wiem :classic_cool: nie zapomnij wziąć w cudzysłów gdy będziesz cytowal. Psi zwisie chłopski.

Gość gość
Ja w przeciwieństwie do ciebie nie biorę udziału w konkursie na najlepszy tekst. Po prostu pisze to co akurat czuje. Mam cały arsenał na całą wieczność jeszcze

Gość Teppic   No1
Mówi się, że jedynym wymogiem miłości, a zarazem jej dobrym na nią dowodem, jest to, że traktuje się drugą połówkę z taką samą dozą pobłażliwości, co siebie :D Mnie wystarczy, że mnie żona wczoraj przykryła szczelniej kołdrą, jak mi było zimno przez sen.

Gość gość
Zjedzeniem g****a

Gość gość
są wierne lojalne miłe wspierają dobre słowo powiedzą nie atakują i nie czepiają się bez powodu i głowa nie boli w łozku>:)

Gość gość
Nie uprawiają seksu w ten sposób okazują miłość

Gość gość
przy takiej co kocha nie chodzisz głodny i brudny

Gość gość
O. O się umyj k****. Albo wypierz i ugotuj.

Gość gość
Teppic No1 dziś ..Mnie wystarczy, że mnie żona wczoraj przykryła szczelniej kołdrą, jak mi było zimno przez sen<< Naprawde ci to wystarczy? Niczego wiecej nie potrzebujesz?

Gość gość
"Jak kobiety okazują milosc?" x To zależy jakie maja wykształcenie. Wiadomo, że kobieta po samej maturze nie będzie potrafiła z należytą gracją i finezją okazać miłości mężczyźnie z wyższych sfer, a z drugiej strony kobieta po studiach będzie przesadnie, w sposób nieuzasadniony entuzjastycznie oraz obsesyjno-ekscentrycznie narzucać barwny opis swej przesadnie wyimaginowanej nadgorliwej natury prostych czuć postaci, prostemu mężczyźnie :/

Gość gość
Jakkolwiek tudzież whateva.

Gość Teppic   No1
@ To tylko przykład. Miłość widać w detalach, cham nie zauważy. To może być np. to, że piwko chłodzi się już w lodówce, jak się wraca z pracy.

Gość gość
@Teppic No1 dziś @ To tylko przykład. Miłość widać w detalach, cham nie zauważy. To może być np. to, że piwko chłodzi się już w lodówce, jak się wraca z pracy.<< A nie potrafisz znalezc jakiegos wspolnego okreslenia na te detale? Na przyklad takiego: troszczy sie o wszystkie jego potrzeby?

Gość gość
@gość dziś "Jak kobiety okazują milosc?" x To zależy jakie maja wykształcenie. Wiadomo, że kobieta po samej maturze nie będzie potrafiła z należytą gracją i finezją okazać miłości mężczyźnie z wyższych sfer,<< A co to ma do rzeczy? Mylisz gadanie o milosci z jej okazywaniem.

Gość gość
Większość jedynie co ma do zaoferowania to własne ciało, inaczej nie potrafią lub nie chcą okazać miłości, to jest najprostsze

Gość gość
13: 00 Tak już jest, cywilizowani ludzie wyższego rzędu rozmawiają :)

Gość Teppic    No1
Myślę, że dam radę coś sklecić. Optowałbym za "z własnej inicjatywy i nie zwracając uwagi na to, czy czy nie, dba o moje dobro"

Gość gość
@gość dziś Większość jedynie co ma do zaoferowania to własne ciało, inaczej nie potrafią lub nie chcą okazać miłości, to jest najprostsze<< Jesli ma to cialo dosc atrakcyjne i chetnie je daje, to czego wiecej facet ma chciec?

Gość gość
@gość dziś 13: 00 Tak już jest, cywilizowani ludzie wyższego rzędu rozmawiają<< Chyba znowu mylisz milosc z klubem dyskusyjnym. Pogadac to sobie mozna z kolegami. Od kobiety ktora kocha, oczekuje zupelnie czegos innego. Tego, czego nie dadza mi koledzy ani przyjaciele. No, domysl sie czego?

Gość gość
@Teppic No1 dziś Myślę, że dam radę coś sklecić. Optowałbym za "z własnej inicjatywy i nie zwracając uwagi na to, czy czy nie, dba o moje dobro<< No, jest to juz jakas sensowna definicja :-). Tylko co bedzie, jesli ona uzna, ze dla twojego dobra nie powinienes pic tego piwa, ktore w twoim przykladzie wstawila do lodowki? Nawet, jesli jest to jedno piwo tygodniowo? I jak w twojej definicji ustwaia sie sprawa seksu? Rozumiem, ze ma byc kiedy tylko sobie zazyczysz?

Gość Teppic   No1
@ Seks jest wtedy, kiedy obojgu się chce. Tyle. Jak chce się mnie, to załatwiam sprawę sam, jak jej - prosi mnie o pomoc. Zazwyczaj nie odmawiam :D A co do piwa i innych kwestii, co do których może mieć inne zdanie niż ja - wtedy po prostu jej dbałość o mnie przewija się w innych aspektach. Niczego mi jednak nie zabrania, bo traktujemy się w pełni na równi.

Gość gość
@Teppic No1 dziś @ Seks jest wtedy, kiedy obojgu się chce. Tyle. Jak chce się mnie, to załatwiam sprawę sam, jak jej - prosi mnie o pomoc. Zazwyczaj nie odmawiam<< A jesli potrzebujesz wiecej niz ona? To "dbanie o twoje dobro" nie dotyczy seksu? Za to dotyczy jakichs p*****l, z ktorymi mozesz sobie sam poradzic, typu wstawienie piwa do lodowki? Jak na moj gust, to mocno dziwne!