Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Giga11

wakacje z dziecmi na Zakinthos czy ktos był?

Polecane posty

Gość Giga11

Prosze o porade. wyjeżdzamy koniec sierpnia na Zakinthos i czytałam przeróżne opinie. Czy ktos tam był z dziecmi ? hotel Carreta Beach.

Gość gość
wyspa jak wyspa, nam się średnio podobało, w tym roku wybieramy się nad nasze morze Bałtyckie, jakoś bardziej nam odpowiada atmosfera :D poza tym znaleźliśmy niedrogie kwatery przez bookapart, w Grecji tak tanio się nie znajdzie

Gość gość
jak jedziecie nad polskie morze to sobie jeszcze wezcie parasolki i kurtki na wiatr

Gość gość
wyspa jak wyspa :D zenada! no najlepiej nad polskie morze... nie dziwne ze to sa wasze klimaty skoro zakinthos to wyspa jak wyspa :D

Gość gość
wyspa jak wyspa i tyle jestes w stanie na ten temat powiedzieć? na pewno tam bylas ;)

Gość gość
My nad polskie morze jeżdzilismy 4 lata z rzedu (do trojmiasta zeby bylo co robic jak pogody nie bedzie a raczej nie bylo), przy najlepszej nawet pogodzie wialo tak ze glowe szlo urwac. Najlepsze bylo jak zadzwonilam do mojej mamy na poludnie kraju a ona nam mowi ze u nich tropikalne upaly, a w Gdansku ledwo 15 i wiatr, my opatuleni w kurtki, to byly nasze ostatnie wakacje tam. Nie wiem jak ludzie tam mieszkaja przy takiej pogodzie ale pewnie sa przyzwyczajeni.

Gość gość
Z opiniami tak to już jest, że co człowiek, to opinia. Jedni są bardziej obiektywni, inni mają cechę malkontenta i wszędzie znajdą jakieś braki. Skoro już masz wakacje wykupione, to pojedziesz, zobaczysz. Najwyżej następnym razem polecisz na inną z wysp. Z dzieckiem na pewno nie polecę Mykonos. To tak na przyszłość ;)

Gość gość
Byłam tam z mężem z Itaką, dla mnie Zakynthos to syf taki jak Irak. Lepiej żebyście wzięli nadgodziny i polecieli np. na Dominikane, Kanary