Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hah usuwają wszystkie hejterskie fora! Kafe też padnie

Polecane posty

Gość gość

2 tygodnie temu padł Vichan, przedwczoraj Kowbojki, a dziś Samosia... Kafe też niedługo spadnie z rowerka przez wasze durne hejty i trollowanie, wy pólmozgi, sami jesteście sobie winni

Gość gość
No i gdzie ty będziesz ludzi hejtować? :D

Gość gość
Już tyle razy miała upaść i nie upadnie !

Gość gość
"No i gdzie ty będziesz ludzi hejtować? smiech.gif" x Ja nie hejtuje, tylko wlasnie śmieje sie z takich jak ty, debilu, po odpowiedzi widac, że trafilem.

Gość gość
faktycznie coś fora padaja ostatnio

Gość gość
Pewnie usuwają bo nie opłaca im się tego trzymać. Ale rzeczywiście szkoda mam wrażenie że ludzie piszą tutaj szczerze i podoba mi się to.

Gość gość
klientki.pl tez juz usunęli bez jaj, zamykają wszystko :D choć nadal mam nadzieje ze kafe zostanie :(

Gość gość
ale kafeteria taka jest, każdy kto tu wchodzi liczy się z tym wiec z tym hejtem przesadzacie, bo nikt nie ma do nikogo o to żalu

Gość gość
nie ma zalu? co ty piertolisz? niejedna osoba musiala stąd już zniknąć z powodu durnego hejtu, a nie jedna youtuberka zamknela kanal i głupio się nie tłumacz, bo taki hejt to już przesada i lamanie prawa

Gość gość
jak się boisz hejtu to nie wchdzodź na kafe i nieupubliczniaj swojego życia, jak się boisz gwałtu to się nie szlajaj po nocach jak się boisz kradzieży to nie zostawiaj laptopa w samochodzie, nie zgadzam się z tym co napisałam ale takie jest życie

Gość gość
Zamykają, bo lewicowa UE w cenzorskim zapędzie wprowadziła ustawę o RODO, której wymagania są nie do spełnienia.

Gość gość
"Prawda jest taka ze KAFE JEST GŁOSEM LUDU" x Chyba glosem pravików, nołlajfow i całej reszty przegrywów :D

Gość gość
nieeeeeeeeeee blagam :(

Gość gość
http://nastroik.pl/ ja tutaj siedze i jest dobrze nie zapowiada sie by mieli usunac

Gość gość
Zamykają, bo lewicowa UE w cenzorskim zapędzie wprowadziła ustawę o RODO, której wymagania są nie do spełnienia. x A co ma ta cała RODO do for internetowych. Rzuciłem na to okiem i nie ma tam nic o forach.

Gość gość
O mój boże! Nieee. Hahaha

Gość gość
Szkoda by było, bo można się tutaj wypowiedzieć swobodnie, jak ktoś ma jakiś problem to widzi, że nie jest z nim sam. Jak padnie kafe to na pewno wzrośnie liczba samobójstw, bo taka możliwość pogadania jest bezcenna i działa terapeutycznie.

Gość gość
Z góry przeklinam tego, kto zlikwiduje kafe. A moje przekleństwa ostatnio nabrały mocy, widzę to na konkretnych przypadkach.