Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość11111

Dziewczyna mojego brata?

Polecane posty

Gość gość11111

Zaprosiłam brata z dziewczyna na rodzinna imprezę i dlatego że mieszkamy daleko to będa u nas nocować , powinni spać razem? On ma prawie 19 a ona jeszcze 15 lat, wiemże współżyja ze soba ale mam w domu małe dzieci i nastolatka i nie wiem czy to wypada.

Gość gość
Czy Twoim bratem jest ten youtuber Gural?? Ten który am sprawe o pedofilie?

Gość gość
Masakra... Twój brat chodzi z dzieckiem

Gość gość
Nie powinni spać razem. Gowniara.

Gość gość
wiesz ze współzyja i to akceptujesz?? Przeciez ta dziewczynka to jeszcze dziecko. Była takak sprawa na tvn 20 latek zaprosi,ł do hotelu 15 latke

Gość gość11111
A co ja moge, mówiłam mu że to bardzo młoda kobieta,ale od 15 lat już chyba można. Powiedział mi że to nie moja sprawa , ja go nie utrzymuję i mam sie nie wtracać. Matki też nie słucha bo twierdzi że jest już dorosły. Zreszta nie bedę mu wybierać dziewczyny na szczęście za 4 miesiace konczy 16 lat a on 19 . Mama się troche skarżyła ale co może. Sprawy się tak ułożyły że mieszkanie jest jego wiec jest Dorosły. Sama miałam wcześnie dziecko(22 l) wiec jestem wyrozumiała i staram sie być ‘’nowoczesna’’

Gość gość
no tak ale mogliby poczekac przynajmniej do jej 16 badz 17 i wtedy współzyc

Gość gość11111
Chodzi o to czy poczuje się urażony jak poproszę by dwie noce spali osobno, mój syn jest rok młodszy od dziewczyny i sam mówi że trochę nie wypada. Rozmawiałam z nim już trochę na ten temat,że za młoda, ale on nie widzi w tym nic złego, sa wpatrzeni w siebie i sa ze soba chyba pół roku. Współżyja od niedawna dopiero. Nie chce wyjść na wapniaka i żałuję że ja zaprosiłam, bo mam teraz problem.

Gość gość
Twój dom twoje zasady, możesz im pościeli oddzielnie i muszą to uszanować.

Gość gość
ale patologia

Gość gość11111
Przemyśle to jeszcze raz, miałby kobietę w swoim wieku to inna sprawa zwłaszcza teraz bo za kilka lat się wyrówna no ale teraz to ona dla mnie jak córka nawet nie wiem o czym z nia rozmawiać, to tak jakbym z synen rozmawiała. Sama narobiłam sobie kłopotu , ale myślałam że to norma z tym współżyciem, tak wiele sie słyszy.

Gość gość
Pa-to-lo-gia!

Gość gość
Jak Ty swoje dzieci wychowasz skoro masz takie siano w głowie???

Gość gość
To jest Twoj dom i Twoje zasady. Ja mialam 25 lat i jak nocowalam w domu mojego narzeczonego, to spalam osobno, bo tak sobie zyczyla tesciowa. Do glowy mi nie przyszło się obrażać.

Gość gość
Ja mam 23 lata i narzeczonego co ma 28 lat. Jesteśmy patologią? Nie sądzę. Poznałam go 2 lata temu. Ta różnica wieku z czasem się zaciera..

Gość gość11111
Ja nie mam nic przeciwko rœżnicy wieku, tylko inaczej jak 18 latka ma chlopaka w wieku 24 lat a inaczej jak 15 latka ma 18 latka. Co człowiek zrobi i tak jest źle.

Gość gość
Autorko, a zgodziłabyś się żeby za rok do twojego syna przyjechała 19-letnia dziewczyna i współżyła z nim pod twoim dachem? Nie? To masz odpowiedź. Pewnie że nie ty jesteś od wychowywania brata, nie robią nic nielegalnego, a dziewczyna może fajna i zakochana, ale nikt mnie nie przekona że 15-latka jest w stanie przewidzieć i zrozumieć konsekwencje seksu i wziąć je na klatę (ciąża, poród, dziecko, poronienie, aborcja, czy choćby choroby weneryczne). Nie pozwoliłabym dziecku zapraszać w tym wieku kogoś na noc, nie zgodziłabym się na takie nocowanie u mnie. Jest nieletnia, nawet jeśli nie jest już małoletnia, prędzej spytałabym jej rodziców jaki mają do tego stosunek i czy się zgadzają. Też spotykałam się z chłopakiem starszym od siebie, 6 lat, ale zaczęliśmy sypiać ze sobą dopiero kiedy skończyłam 18.

Gość gość
Gosc 16:49 czy Ty nie widzisz roznicy miedzy 23 i 28.... a 15 i 19? Przeciez 19 to jest student pierwszego roku a 15 to jest gimnazjum..... a 23 i 28 to juz są dorosli ludzie

Gość gość
Do tego poznaliscie sie jak mialas 21 a on 26... i serio nie widzisz roznicy miedzy 21 i 26 a 15 i 19? ...

Gość gość11111
Z tego co wiem to on nie jezdzi do niej tylko ona do niego i to na kilka godzin bo nie moze na cała noc, podejrzewam że jej matka nie jest świadoma. moja matka nie ma nic do powiedzenia a brat jest w amoku dorosłości. Nie pistawiłam warunku na poczatku wiec teraz za wiele nic nie zrobie. Nawet przed chwila z nim rozmawiałam i przedstawiłam moja strone to powiedział że nie przyjedzie wcale a ja jestem staromodna a to norma w jego środowisku.

Gość gość
a czemu on do niej nie przychodzi? no to chyba wszystko jasne. Jedyne co mnie dziwi to to Autorko ze Ty jestes dorosla i umialas popatrzec na to jako cos normalnego... niestety ale to jest patologia.

Gość gość
Na o2 był wczoraj artykuł o dziewczynie w wieku 15 lat i smierci jej dziecka 3-miesięcznego. Chłopak za współżycie dostał wyrok 4 lata w zawieszeniu. Rodziców masz niewydolnych a brata quasipedofila, potencjalnego kryminalistę.

Gość gość
Zgadzam się z 17:40... i jeszcze zapraszasz go z nią pod swoj dach na noc. Nie wiem co Ty masz w glowie

Gość gość
Twój brat Teraz taka gada bo jest dzieciakiem i chce cie urobic. Ale sam za 20 też by pewnie nie pozwolił synowi nocować z dziewczyną. Nie pozwalaj, choćby ze względu na swoje dzieci. Twój nastoletni syn się napatrzy i zapamięta że ty takie coś akceptujesz i za rok, dwa wyskoczy ci z czymś takim samym. Jak twój brat jest taki dorosły to niech wynajmie sobie hotel dla siebie i dziewczyny

Gość gość
Kobiety bez przesady, wyszłam z założenia że skoro już współżyja to nie będę robić szopek. Poza tym ona sama do niego przyjeżdża a moja matka juz ich żeni. Macie racje, ciężka sprawa.

Gość gość
Ale jakie to ma znaczenie czy juz wspolzyja czy nie. Znaczenie ma to jak Ty sie na to zapatrujesz a nie co oni robia kiedy nikt nie patrzy. Moze Twoj syn dolaczy i zrobia trojkacik ...

Gość gość
Albo zagraja w sloneczko. Gdybys sie dowiedziala ze graja w sloneczko z Twoim synem to juz dalej bys sie na to zgadzala pod swoim dachem? :D to jest Twoja logika

Gość gość
To nie jest ciężka sprawa, tylko głupota twoja i twoich rodziców! W takiej sytuacji powiedziałabym bratu (a tez mam sporo mlodszego), ze albo śpią osobno albo niech się nawet nie fatyguja z wizytą. I ktoś tu dobrze napisał- zrób tak, ze polozysz ich w jednym pokoju, to za rok- dwa, twój syn zacznie sprowadzać panienki na noc, bo przecież mamusia jest taka tolerancyjna.

Gość gość11111
Brat a syn to dwie odrębne sytuacje. Matka bierze odpowiedzialność za nich.Na szczescie syn narazie wierzy w kolegów a nie dziewczyny mu w głowie. A na spanie z dziewczyna w domu tak szybko mu nie pozwolimy.

Gość gość
A braciszek widac ze patol skoro juz chce tobą rządzic i sterowac :D