Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie, że do 25 maja forum Kafeterii ma zostać usunięte ? :(

Polecane posty

Gość gość

Mam smutną wiadomość :( Wp do 25 ma zamknąć Kafe, wczoraj usunęli Kowbojki, dziś padła Samosia, padnie i Kafe w związku z wejściem tej nowej ustawy o ochronie danych osobowych i zniesieniem anonimowości w sieci. Vichan i wiele innych podobnych forum też zniknęło w ostatnich dniach/tygodniach.

Gość gość
Nareszcie.

Gość gość
Wreszcie E.

Gość gość
NIEEEEEEEEEEEEEEE

Gość gość
tylko nie to kafeteria to moje zycie nie zgadzam sie na to NEIN

Gość gość
To w to miejsce będą fora nieanonimowe. Chociaż będzie można rozmawiać z kulturą.

Gość gość
Taaa dupa Jaś

Gość gość
skończą się zakazane miłości takie jak tych E i M czy tej A. wreszcie bedzie spokój

Gość gość
ZS tak, bo z nicka suchej nitki by na mnie nie zostawili choć nic nikomu nie zrobiłam.

bo z nicka suchej nitki by na mnie nie zostawili choć nic nikomu nie zrobiłam x a dlaczego niby? czego ci brakuje? dystansu? inteligencji?

Taaak, ochrona danych osobowych :D I to dla naszego dobra :D Dotychczas nie musieliśmy ich podawać, ale by objąć je ochroną, to trzeba będzie je podać --- co za pier*dolamento! --- to już pełna kontrola. Chodzi o zamknięcie naszych niepokornych, pyskatych dziobów... x Wiecie, podobnie miałem z pewnym operatorem telekomunikacyjnym: kiedyś dostałem wiadomość, że podnoszą mi abonament o 10zł, bo Rzecznik Praw Obywatelskich w trosce o klientów, czyli w tym wypadku mnie, zakwestionował zapisy umowy. Dziękuję, Panie Rzeczniku, żeś Pan o mnie taki troskliwy --- tłumaczenie jak dla debila...

ostatni moj wpis na temat tej kretynki broken - podobnie jak w przypadku rondla, nadziei, zuzi, otulonej, zaby i kilku innych niebieskich nickow ktorych nie pamietam, nie cierpie takiego falszu i chwiejnosci emocjonalnej. I w d.pie mam czy jest prawdziwa czy udawana.

Gość gość
chodzi o tę ustawę co wchodzi 25 maja o przechowywaniu danych i ich ochronie ale też o końcu anonimowości w sieci, takie forum będzie nieopłacalne dla nich aby to wszystko utrzymywać. Nie będzie można pisać nigdzie anonimowo, przy logowaniu trzeba będzie podawać adres zamieszkania i może również skan dowodu będzie potrzebny, przy takich warunkach takie forum nie będzie miało sensu, masa ludzi odejdzie i nie będzie opłacalne utrzymywanie go.

Gość gość
Chcą wiedzieć o nas wszystko , zobacz EDWARD SNOWDEN chociaż w wikipedi. Julian ASSANGE też zobacz.

A już myślałem, że nie będę musiał wychodzić z domu do końca życia:D W sumie jeśli się pospieszę, to mam szansę zrealizować ten plan. Tylko kawa w 2027 przepadnie:o

Gość gość
Aha, przed chwilą dowiedziałam się, że zniknęło też forum klientki.pl - czyli generalnie zamykają wszystkie fora gdzie można było pisać anonimowo różne obraźliwe rzeczy i hejtować. Z jednej strony dobrze, bo hejterzy czuli się zbyt bezkarnie i anonimowy hejt/stalking nie jednej osobie zniszczył życie (nawet tu na Kafe, wielu osobom prywatnym, a także youtuberkom, ponoć wiele pozwów poleciało w stronę wp i ogólnie zgloszeń na policję- i nie dziwi mnie to, uwierzcie, ze to co się czasem działo na niektórych tematach na Ogólnej lub Gwiazdy to już był jakiś skrajny, naprawdę obleśny, ordynarny hejt, w tym groźby, szantaże, wypisywanie do znajomych, rodziny danej osoby, pomówienia itd.) ale z drugiej strony szkoda, że chcą usunąć Kafe - mogliby po prostu wprowadzić przymusową rejestrację , no i przede wszystkim moderacja mogłaby być normalna, bo tutejsza moderacja to jakiś żart...

Gość gość
zawsze szczery dziś Nie mam takiej potrzeby ale fajnie , że korzystasz z kompa z kamerą i smartphona :) Pozdrawiam gość DEA NSA CIA KGB MOSAD wybierz sobie no proszę :)

Gość gość
A co ma RODO do forum?

@gość "A co ma RODO do forum?" To tylko pretekst do założenia nam knebla. Taka tam Policja Myśli spod kurateli Ministerstwa Prawdy. Poczytaj

Gość gość
Nie pasuje mi podszywanie lub branie za kogos innego Tak mialam przez 2 miesiace na pewnym forum jednak bycie zalogowanym to zero prywatnosci bo z jednego fora na drugie ktos lezie i roznosi wiadomosci.

@zawsze szczery Wystarczy, że Cytelniczki porównają chociażby tylko co ja, a co Ty napisałeś w tym temacie i same ocenią, kto i co do powiedzenia ma :D

Gość gość
zawsze szczery dziś Chociaż będzie można rozmawiać z kulturą. x dlatego piszesz z goscia? X X hipokryta jepany, co sam szczurzy z goscia jak wie, ze nie znajdzie u nikogo poklasku 😠