Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chciałybyście żeby wasz facet miał 20 cm?

Polecane posty

Gość gość

Tak czy nie i dlaczego?

Gość gość
ja mam metrówkę 5m i żona nie narzeka.

Gość gość
Wolę jednak wyższych

Gość gość
Strasznie niski typo.

Gość gość
Musi być twardy.

Gość gość
Idiotyczne provo. Nie patrzę na rozmiar penisa tylko na charakter

Dlaczego kobiety mają problem z wyczuciem odległości? Bo faceci wmawiają im, że tyle: —————— to 20 cm.

Gość gość
Nie!I po co mi facet z dużym?Żeby mnie rozepchał i uszkodził?Nie dzięki.Penis to sprawa drugo rzędna.I już na pewno nie wielki xd

Gość gość
16-18 gruby i twardy- optymalnie do tego właściciel sprzętu- przystojny i kochający

Gość gość
Nie, dla uzasadnienia kilka faktow: Kobieca pochwa w stanie podniecenia osiąga głębokość ok 10 cm, tylko tyle a nie 20, 30 cm czy co tam wyobraźnia podpowiada.. Najwrazliwsze miejsca są zaraz przy wejściu do pochwy a nie na końcu tunelu (panowie potrafią błędnie zakładać ze skoro główka u nich jest najwrazliwsza to gdzieś na końcu pochwowej drogi, na tylnej ściance czeka na garniec ze złotem i trzeba koniecznie tam się dopchac a droga przecież taka długa, wiec trzeba kopać ile wlezie..) Ważna jest technika i grubość tak by odpowiednio stymulować "otoczenie" a i także samego pana pen/isa. Wielki pe/nis potrafi przynosić więcej bólu i dyskomfortu niż przyjemności.

„o gdzieś na końcu pochwowej drogi, na tylnej ściance czeka na garniec ze złotem i trzeba koniecznie tam się dopchac a droga przecież taka długa, wiec trzeba kopać ile wlezie..)” x Hahaha, świetne, uwielbiam takie opisowe porównania:D

Gość gość
Mało stanowczy czyzbys miał małego fiutka? Mam nadzieje, ze chociaż 14 cm masz ;)

Gość gość
dziś Twój facet ma małego fiutka? :D

Gość gość
nie długość a grubość penisa jest istotna

Gość gość
17.32 Nie ma małego (chociaż nie wiem co dla Ciebie to dokładnie oznacza), jak dla mnie jest idealny i piękny :) Jeśli ktoś posiadający ponadprzeciętne rozmiary (lub lubujący się w takich) sie obruszył to zaznaczam iż nie było to moim celem. Podałam kilka faktów. Dodam kolejne. Proszę panów by nie porównywali pe/nisów w stanie spoczynku bo nie jest to rzetelny stan do pomiarów. Czasem człowiekowi wzrok poleci na plaży czy basenie i kompleks gotowy.. Otóż małe członki potrafią się bardzo zwiększyć w czasie er/ekcji np. z 4 cm nawet do 14 cm zaś z dużego pe/nisa spoczynkowego zazwyczaj nie urasta gigant np. z 8 cm powiększa się do 12 czy 13 cm. Jak chcecie się oglądać to raczej podczas er/ekcji, chociaż może ta rada może dziwnie brzmieć :D

Gość gość
prowo koniobijcy

Gość gość
Co z tego ze wielki :))jak wstecznego nie umie włożyć dobrze ...:))bech a ty to masz w głowie co trzeba a jak dobrze bieg włożysz to i pojedziesz ostro:))ślicznie wyglądasz jak się złościsz nie potrzebnie .