Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie karmić trolla Matiego KAŁbuca

Polecane posty

Gość gość

to sie sam uspokoi Chodza przeciecki ze jest dozywotnio w zamknieciu w domu wariatow i ze ma duzo urojen, schiz, psychoz itd Dla potwierdzenia wskoczy on w ten temat i napisze znowu jakies SCHIZY na swoj temat!

Gość gość
haha pseudonim artystyczny NAMYSŁÓW lub NAMYSŁÓW PILS hahaha

19:06 ile razy mam ci powtarzać że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych chyba lepiej wiem od ciebie czubku!!! i żadne przecieki nie chodzą bo to ty je wymyśliłeś i doskonale o tym wiesz i w szpitalu psychiatrycznym byłem ale na obserwacji i powtarzam nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych więc nie jestem świrem

Gość gość
tu Autor topiku, mówiłem że on wpadnie i zacznie udowadniać coś czego nie istnieje? Schizol jakich mało! Więcej dowodów nam nie trzeba! Dziękujemy Matełuszku :)

Gość gość
Zostawcie go

19:09, www.namyslow.eu udowadniam coś co nie istnieje tak? A ten link obok tj namyslow eu to co? A moja fotka niebieskiego znaku drogowego w awatarze z napisem "Województwo Opolskie, powiat Namysłowski, Gmina Namysłów to co jak fotkę w moim awatarze wytłumaczysz?

Gość gość
Namyslow nie istnieje bedzie wybudowany dopiero w 2164 roku Żwir i cegly zbiera przyszly soltys tej wioski - Mateusz Kolbuc

Gość gość
Jak zrobi składkę na wapno to się dorzucę to będzie piękne miasto