Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż ostatnio jest dziwny.

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie daj mu paracetamol bo się wykończycie psychicznie.

Gość gość
Dziewczyny przy wychodzących dwójkach dałam jej nurofen. Przespała od 20 do 1. Więc musiałaby dać jej wtedy kolejną dawkę. Syrop jeszcze jest, ale póki co nigdy więcej nie podałam.

Gość gość
dziś Czopki Viburcol i syrop. Teraz młodsza odpukać przechodzi lajtowo, ale starsza parę razy syrop dostała i żyje. To już nastolatka.

Gość gość
Daj lek przeciwbólowy. Dziecko cierpi, ząbkuje to boli ! Maskara widać że macie pierwsze dziecko. Ja bym dała 3dni z rzędu na noc Nurofen forte bo działa też przeciwzapalnie a paracetamol tylko przeciwbólowo. Cała wasza rodzina się męczy, dziecko najbardziej, bo zmęczone i obolałe.

Gość gość
Mąż jest niewyspany poprostu. I pewnie trochę żałuję tego dziecka teraz ;) przejdzie mu. Możecie dostawic łóżeczko dziecka do swojego. Zdejmij jedna ściankę i dostaw ta strona do swojej części łóżka. Dziecko po przebudzeniu cię zobaczy i zaśnie znów. Pozatym daj jej jakiś syrop na noc ibuprofen paracetamol czy coś. Nie możecie nie spać. To źle wpłynie nie tylko na twojego męża ale i na ciebie i wasze relacje. Mąż cie nie zdradza ale kilka takich sytuacji że nie stanie na wysokości zadania i jego ego zmaleje do takiego rozmiaru zw będzie musiał sobie udowodnić że jeszcze daje rade w tych sprawach. I znajdzie kogoś przy kim mu stanie i kogoś kto niema dziecka budzącego się co pół godziny

Gość gość
To ty śpij w pokoju dziecka, daj się mężowi wyspać ty możesz odespać w dzień.

Gość gość
Jak mam odespać w dzień? Na biurku w pracy?

Gość gość
Madoro jak zwykle dowalila