Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dominacja w "łóżku"

Polecane posty

Gość gość

Są tu dziewczyny, które lubią dominować w seksie i mają doświadczenie w temacie z facetem byłym albo obecnym?

Gość gość
napisze ktoś?

Gość gość
jakich zboczeń, przepraszam bardzo?

@gość , z "dziewczyny, które lubią dominować w seksie" A takich to właśnie! A jak się pojawiają, to szybko za kudły chwytam i do pionu sucz stawiam. Albo właściwie to w poziomie kładę, albo wpół zginam :D

Gość gość
nie widzę w tym nic dziwnego, tym bardziej nie rozumiem co jest w tym zboczonego. Seks to też zabawa, jeżeli tego nie rozumiesz, to musisz żyć w jakimś średniowieczu.

Gość gość
broken: wiesz "łóżko" nie musi koniecznie oznaczać fizycznego przedmiotu, chociaż też może. "Łóżko" można sobie zrobić też gdzie indziej.

@gość Masz nabitą makówkę jakimiś pierdołami o 'kobiecej dominacji.' Poza tym oboje/obaj żyjemy w średniowieczu, bo średniowiecze jest teraz, a w tempie expressowym przechodzi w 'wieki niskie'. Nie widzisz tego?

Gość gość
nie mam nabitej głowy żadnymi pierdołami, po prostu lubię te klimaty.

@gość OK, robisz co lubisz, ale w takim razie jednak przyznałeś/aś się, że lubisz takie zboczenia. Choć Ty tego tak nie postrzegasz :)

Gość gość
dla mnie to nie są żadne zboczenia. Nie robię, bo nie mam z kim:)

@gość Akurat w pewnym sensie Cię rozumiem, bo ja do swoich dewiacyj też mam problem z naborem chętnych kobiet... Tylko chyba stoimy na dwu przeciwnych biegunach, ale ja swojego nie wypieram się, że jest zboczeniem :D

Gość gość
nie będziemy tak rozmawiać, bo ja nie mam żadnych dewiacji. To są normalne rzeczy, jedni lubią dominować inni być ulegli. Na codzień na podstawie mojego zachowania nie powiedziałbyś, że jestem facetem uległym w seksie.