Gość gośćanonim Napisano Maj 10, 2018 Cześć , mam dosyć wstydliwy problem i boję się o tym porozmawiać z przyjaciółkami. Posiadam biust wielkości B , od zawsze miałam straszne kompleksy na punkcie biustu i nosiłam staniki push-up. Nigdy nie wysłałam nagiego zdjęcia ,ani nie zdjęłam stanika przed mężczyzną. Bałam się i wstydziłam. Ostatnio poznałam pewnego chłopaka, któremu podoba się mały biust , ale problem polega na tym , że kiedyś w luźnej rozmowie powiedział , że mały biust jest super, ale nie ma nic gorszego od dużych otoczek wokół sutka , że go to obrzydza i mu się nie podoba. I w tym momencie zaczyna się mój drugi problem. Kiedy w miarę pozbyłam się kompleksu na punkcie ich rozmiaru to teraz nie wiem co mam zrobić skoro ja posiadam takie sutki. Może to brzmi komicznie pewnie tak , ale ja na prawdę nie wiem w jak delikatny sposób mu to przekazać , czy on mnie nie rzuci? ani nie będzie się mnie brzydził. Nie mogę zwlekać bo wiem czy prędzej czy później dojdzie do czegoś.. A może po prostu go zostawić? i podać jakiś prosty powód? co mam zrobić dziewczyny pomocy :c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach