Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćanonim

biust,kompleks,chłopak

Polecane posty

Gość gośćanonim

Cześć , mam dosyć wstydliwy problem i boję się o tym porozmawiać z przyjaciółkami. Posiadam biust wielkości B , od zawsze miałam straszne kompleksy na punkcie biustu i nosiłam staniki push-up. Nigdy nie wysłałam nagiego zdjęcia ,ani nie zdjęłam stanika przed mężczyzną. Bałam się i wstydziłam. Ostatnio poznałam pewnego chłopaka, któremu podoba się mały biust , ale problem polega na tym , że kiedyś w luźnej rozmowie powiedział , że mały biust jest super, ale nie ma nic gorszego od dużych otoczek wokół sutka , że go to obrzydza i mu się nie podoba. I w tym momencie zaczyna się mój drugi problem. Kiedy w miarę pozbyłam się kompleksu na punkcie ich rozmiaru to teraz nie wiem co mam zrobić skoro ja posiadam takie sutki. Może to brzmi komicznie pewnie tak , ale ja na prawdę nie wiem w jak delikatny sposób mu to przekazać , czy on mnie nie rzuci? ani nie będzie się mnie brzydził. Nie mogę zwlekać bo wiem czy prędzej czy później dojdzie do czegoś.. A może po prostu go zostawić? i podać jakiś prosty powód? co mam zrobić dziewczyny pomocy :c

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować