Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy do porodu potrzebny jest rozek?

Polecane posty

Gość gość

Moj porod wypada na za ok. 2 tygodnie. Jest maj, cieplo ponad 20 stopni, bylo nawet 30. Zastanawiam sie czy kupowac rozek, czy jest to w szpitalu wymagane. Wydaje mi sie ze w takie upaly owinac dziecko w rozek to chore. Kupujecie rozki?

Gość gość
Rodziła w maju, rozka nie mialam, dzieci w szpitalu i tak są zawijane szpitalne. Akurat wtedy maj był chlodniejszy, więc mąż przyniósł mi dla dziecka kocyk i jak leżało w wózku szpitalnym, to kocykiem je przykrywalam

Gość gość
dzieki :-)

Gość gość
Powodzenia

Gość gość
dzieki!

Gość gość
Rodziłam w drugiej połowie maja i syn był zawijany w rożek mimo że było ciepło. Nie miałam swojego, szpital miał. Rożek to nie jest duży wydatek poza tym nie wiesz czy dziecko nie będzie się wyziębiac-moj był takim przypadkiem. No i później po rozwinięciu może służyć jako kołderka do wózka czy mata na podłogę.

Gość gość
Nie miałam żadnego rozka bo w sumie po co ? Rodziłam w lutym i dziecko zawijałam w kocyk .

Gość gość
A ja rodziłam w czerwcu i miałam dwa rożki kupione w pepco za 30zl w sumie. Mnie się przydały. Potem wyprułam rzepy i do teraz te rożki służą synkowi za kołderki. Są lepsze niż typowa kołdrą, a już na pewno lepsze niż koce w te upały.

Gość gość
tak, na pewno rozek jest lepszy na upały, z poliestrową wkładką, puknij sie w czoło.