Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZALOSNA EUROWIZJA!!

Polecane posty

Gość gość

Ten konkurs to jedna wielka porazka.... Tu nie chodzi o piosenki tylko polityke. Szkoda, ze Polska nie dostala sie do finalu bo bylo o wiele wiecej slabszych piosenek niz nasza :/

Gość gość
Porazka :/

Gość gość
To prawda,to konkurs czysto polityczny.A ze Polska nie jest lubiana przez to co się ostatnio wyprawia to wiedziałam,ze nie ma szans na final choć piosenka w porównaniu z tymi co przeszły dobra.

Gość gość
Nie dziwię się, że odpadli. Przecież falszowal.

Gość gość
To co sie zaczęło od czasów ionczitywurst, to kicz i genderowskie bagno. Wczoraj pisało na info, że dla tej grubej judisz specjalnie, po raz pierwszy w historii zmienili , żeby mogło wejść wsparcie z modulatora i playbacku. To już nie konkurs piosenki, ale konkurs na największe odchyły, na drugi rok niech Polska wystawi rafalale i mamy wygrane.

Gość gość
Nawet ja, niekształcona muzycznie, słyszałam fałszowanie w polskiej piosence.Starsznie to meczyło, wstyd. Nie wiem, czy nikt przedtem tego nie zauwazył, nie zwrócił na to uwagi?! Sama piosenka nie najgorsza, choc bez fajerwerkow, gdyby nie fałsz, mogłaby wejsc do finału ( choc nie na podium).

Gość gość
Polityka polityką ale ta piosenka i wykonanie to serio porażka. Wstyd. Za rok pewnie wyślą siostry Godlewskie i będą narzekać jak nie wygrają :D

Gość gość
Fakt, ze falszowal, ale byly o wiele gorsze piosenki!!!

Gość gość
ja nie pojmuję jak to można w ogóle oglądać. przecież to goovno wyjątkowe. Jedyne co w historii eurowizji było wartościowego to abba. cała reszta to totalny szmelc a facet którego poznałam i z którym miałam iść dziś na drugą randkę siedzi w domu i ten syf ogląda :o to już w ogóle nie rokuje...