Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zachować dziewictwo do ślubu.

Polecane posty

Gość gość

Chcę zachować dziewictwo do ślubu.

Gość gość
Dlaczego w dzisiejszych, niby tolerancyjnych czasach taka postawa budzi śmiech. Wkurza mnie to, geje ok, przygodny seks też, a jak ktoś chce być dziewicą/prawiczkiem do ślubu to naraża się na ostracyzm społeczny. :o

Gość gość
Nikogo nie obchodzi co masz między nogami. Zaufaj.

Gość gość
Obchodzi. Stale słyszę docinki na ten temat, że taka ładna dziewczyna powinna korzystać z życia, że to nienormalne, itp.

Gość gość
Chwalisz się tym każdemu czy na czole masz napisane poglądy?

Gość gość
Nie chwalę się, ale bliscy wiedzą, bo nie da się tego ukryć przecież. Nie będę udawać, że się z kimś przespałam, żeby ich zadowolić.

Gość gość
Nie rozumiem. Nie trzeba być w związku z oficjalnym facetem żeby się bzykać. Jesteś jakaś dziecinna. Może to ich dziwi.

Gość gość
Nie jestem dziecinna, tylko religijna. Nie zamierzam się puszczać i nie chcę przechodzonego faceta. Też musi być prawiczkiem.

Gość gość
nie przejmuj sie. pewnie latwe kolezanki zazdroszcza, same maja wiadro miedzy nogami i chcialyby byc ciasne jak ty. dziewice sa spoko. :*

Gość gość
Czego można zazdrościć w takim przypadku? Wiadra nie ma się nawet po porodzie więc pisanie w ten sposoby pokazuje wasza g****o wiedzę.

Gość gość
po porodzie i wielu partnerach laska jest duzo luzniejsza. wiem, bo z takimi juz bylem. takze na zone dziewica, a nie rozjechany kapec. :o

Gość gość
Przestańcie się nawzajem obrażać. Liczyłam na kulturalną dyskusję, a nie na rzucanie inwektywami.

Gość gość
Na męża tylko nietkniety. Koleś który wykładał fiuta w podejrzane laski nie może liczyć na nic innego niż właśnie wiadro. Chyba nie myślałeś że dostaniesz nowke sztukę i to jeszcze jakaś ogledna? Biahah

Gość gość
gość dziś tak sobie wmawiaj, nawet tutaj na kafe baby skarza sie ze sa luzne po porodzie i chlopy nie chca z nimi spac. :D

Gość gość
Haha a co za różnica ile fiutow oralo kobietę? Lata seksu z tym samym sprawić to samo powinny na twoją logikę biorąc. Zresztą szkoda słów.

Gość gość
No ja bym sobie nie wzięła na męża takiego, który nie jest prawiczkiem. Chcę wierzącego katolika, a nie mężczyznę, który wybiera sobie z religii, co mu się podoba, a inne zasady odrzuca. Nie interesuje mnie, co inne osoby robią ze swoim życiem i z kim sypiają. Chciałabym tylko, żeby mi nikt usilnie nie próbował wmawiać, co mam robić. Ja nikomu nie narzucam stylu życia.

Gość gość
taka roznica, ze panna moze nosic w sobie syfa i nawet o tym nie wiedziec. Poczytaj o kilach i rzeżączkach, niektore choroby w postaci utajonej przebywaja bezobjaowo, ale panna zaraza. a jak choroba daje o sobie znac to w organizmie juz zrobila niezle spustoszenie. takze ponawiam - za zone tylko dziewica!

Gość gość
Ahaha. No to masz problem :D jak zamierzasz sprawdzic czy jest dziewica? Naiwność facetów mnie przeraża. Myślisz że chłop nie przenosi chorób? Ktoś kto sam nie szanuje swojego ptaka to se wiesz może. Ale nim pomachac.

Gość gość
znajde sb jakas pobozna katoliczka jak autorka tematu i bedzie git. :)

Gość gość
Powodzenia, szczególnie jak powstają takie np. portale (UWAGA! Tylko dla osób pełnoletnich): http://datezone-pl.pl :)

Gość gość
A później będziesz zalil się w necie że d******py z wielką laska nie mylić z laska raz na ruski rok. Oczywiście na boku bzykajac w tajemnicy szlaufa którym gardzisz. Logika. a podobno kobiety są nielogiczne...

Gość gość
Ja jestem 30 letnim prawiczkiem ateista chyba choć w sumie realista i bardziej ignorantem

Gość gość
To, że ktoś jest katolikiem nie oznacza przecież, że jest aseksualny czy stroni od seksu. :o

Gość gość
autorko podaj namiary na siebie ;)

Gość gość
Przecież ja tutaj nie szukam chłopaka. :D

Gość gość
oby bylo wiecej kobiet takich jak ty.