Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozliwa jest ciąża ?

Polecane posty

Gość gość

Brak miesiączki , ostatnia miała być 23 kwietnia , obolale piersi, lekkie bóle w podbrzuszu , nerwowość ale test ciążowy negatywny .

Gość gość
zakładając że masz cykle 28 dniowe to jesteś w 1 tygodniu dopiero, poczekaj parę dni i powtórz test albo zrób betę

Gość gość
8:06 Głupia jesteś.

Gość gość
to skoro ten ta powyżej jest glupi/a to wyjaśnij autorce a nie piszesz hasla z doopy wzięte

Gość gość
Potrafi ktoś udzielić jakiejś sensownej odpowiedzi? :)

Gość gość
Czyli ostatnią miesiączkę miałaś, zakładając cykle 28 dniowe, około 20 marca. Czyli albo jesteś w, mniejwiecej 8 tygodniu ciąży, jeśli nie było przesunięcia owulacji, albo masz problemy hormonalne. Niezależnie od tego co to jest wypadałoby iść do lekarza.

Gość gość maka
ja bym nie zwlekała z wizytą u lekarza; a może miałaś jakieś stresy, może coś z hormonami ? lepiej to po prostu sprawdzić; u mnie były bardzo nieregularne miesiączki, dlatego zdecydowałam się na antykoncepcję, biorę belarę i cykle się unormowały; i już nie muszę się stresować jeśli chodzi o seks; zacznij od wizyty u ginekologa :)

Gość gość
może miałaś cykl bezowulacyjny. Czasem tak się zdarza. wyznaczasz ją sobie? staracie się o dziecko?