Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie tylko do kobiet. Kim dla was jest mężczyzna sukces?

Polecane posty

Gość gość

Jaką macie definicje? Ile zarabia? Ile kobiet zaliczył? Jaki ma dom, samochód, styl życia, podróży, popularność itd

Gość gość
Ma żonę, dzieci (chyba,że istnieje problem niepłodności to trudno). Ma pracę, która go satysfakcjonuje. Wypłatę zapewniającą utrzymanie rodziny plus coś na górkę. Ogólnie jest szczęśliwy. To jest dla mnie sukces.

Gość gość
Bez jaj. Wychodzi na to że ja sukces osiągnąłem już w wieku 28 lat. A myślałem że to jakaś firma z pierwszej 100, lub kilka książek, lub sława. Jak dla mnie to co ktoś opisał to minimum który każdy ma.

Gość gość
12 tys na rękę

Gość gość
8.13 Zgadzam sie! No moze niekoniecznie z ta rodzina - w mlodym wieku nie musi zakladac rodziny.

Gość gość
No to osiągnąłem pełen sukces :) a jaki jest dla was taki mężczyzna ale jako przyszły partner, bo z żoną i dziećmi chyba się nie nadaje

„Bez jaj. Wychodzi na to że ja sukces osiągnąłem już w wieku 28 lat. A myślałem że to jakaś firma z pierwszej 100, lub kilka książek, lub sława. Jak dla mnie to co ktoś opisał to minimum który każdy ma„ x Przegapiłeś najważniejsze - „Ogólnie jest szczęśliwy”. Ty nie jesteś, bo uważasz, że powinieneś mieć więcej. Sam się wykluczyłeś.

Gość gość
Sukces jest relatywny. Dla mnie to ktoś kto czuje się spełniony, ma pracę którą lubi i która zapewnia mu życie na takim poziomie na jakim on chce, relacje z innymi takie jakie mu odpowiadają (nie każdy chce np. rodziny) i ma czas na zajęcia poza pracą.

To facet który wie dużo o życiu. Jest ambitny. Zna się na wielu rzeczach. Jest godny zaufania, nie jest brakiem. Jeśli chodzi o to ile kobiet miał przede mną to mógłby mieć dwie ale na pewno nie więcej niż 10. Z zarabianie nie mam określonego, ale dobrze jakby miał swoje mieszkanie, zarabiał tyle żeby starczyło na życie, na jakąś podróż, samochód jakby miał byłoby wygodnie niż autobusem. Że tak powiem sukces może osiągnąć w każdym wieku. Znam takich co mają 26 lat i są ustawieni a są 35 latkowie co nie starcza im na chleb

Do sukcesu potrzebne są umiejętności i pomyśl oraz konsekwencja i narzędzia. Obecnie te narzędzia to może być komputer z kamerą i mikrofonem. Impreza w Spodku tego dowodzi