Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko schudnąć 5 kg?

Polecane posty

Gość gość

Ważę 60-61, chciałabym z powrotem 55-56, nie lubię ćwiczyć, dieta nie może być, jak dla ptaszka. Nie toleruje laktozy, fasoli, ciecierzyc, ciemnego chleba.

Gość gość
Mogę ograniczyć słodycze, ale nie będę pić herbatek ziołowych.

Gość gość
Lubię spacery, ale nie w takie upały, jak dziś. Na pewno też nie zdecyduje się na żadną lewatywę. Chciałabym aby waga spadła najlepiej w 3 tygodnie, ale nie chcę zawrotów głowy.

Gość gość
Proszę także nie polecać mi żadnych suplementów diety. To nie miejsce na marketing szeptany.

Gość gość
Czekam, takie doświadczone jesteście, oczytane, więc? Jaka dieta?

Gość gość
Może jakieś zabiegi odchudzające? W połączeniu z dietą mogą zdziałać cuda. Polecam edermologię. Regularnie chodzę do CZS na tego typu zabiegi a trafiłam tam głównie dlatego, że nie znoszę ćwiczyć! Porponuję, też wybrać się do dietetyka. Myślę, że spokojnie w ciągu dwóch miesięcy zgubisz zbędne kilogramy.

Gość gość
Może spróbuj zabigów, które dotlenią skórę? Np. Oxygeneo? Moja siostra, chodzi na tego typu zabiegi do CZS w Wawie właściwie przed każdą większą imprezą i muszę przyznać, że cera wygląda o niebo lepiej. Nie wiem, czy działa w przypadku zaskórników, bo ona nie ma z tym większych problemów ale lekarz na pewno coś Ci doradzi.

Gość gość
Kupując Slimunox myślałam sobie różne rzeczy.Że pewnie przereklamowany że może schudnę ale nie za dużo.Ale te moje gdybania na szczęście się nie sprawdziły.Slimunox sie sprawdził i to w 100%.Schudłam i to się liczy najbardziej.Więc ja jestem kolejną zadowoloną osobą.