Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blajka

Kotka ciągle śpi po sterylizacji! Pomocy :(

Polecane posty

Gość blajka

Moja kotka 2 dni temu miała zabieg sterylizacji. Po zabiegu dostała wybudzacz i była bardzo pobudzona, biegała, próbowała skakać, aż martwiłam się, że sobie coś uszkodzi. Wczorajszy dzień była zmęczona, większość dnia przespała, ale była jakaś aktywność, chciała iść do ludzi, jadła mało, coś jednak skubnęła. Dzisiejszą noc przespała całą, dzisiaj z rana o 6 obudziła się i wyszła ze swojego posłanka, podstawiłam jej wodę, ale nie chciała pić i mokre jedzenie, którego liznęła kilka razy. Koło 8 znowu troszkę zjadła. Poza tym cały czas śpi. Czy kot rzeczywiście aż tyle śpi po sterylizacji czy powinnam się udać do weta? Strasznie się o nią martwię...

Gość gość_ G
Dzwon i powiedz co sie dzieje moja po sterylizacji powinna juz wstawac ale jak ja wyciaglam z pudelka to sie przewracala Weterynarz po telefonie przyjechal i ja uratowal zyla 15 lat sterylizacje miala w wieku 4 lat moze byc zakazenie spiesz sie

Gość gość
Z kocurkiem mialam cos podobnego ale nie po kastracji spal i nie wstawal caly dzien w koncu postawilam go na nogi oczy mial umeczone i tez sie przewracal w ostatniej chwili zdazylismy tak powiedzial weterynarz bo zakazenie, byl wychodzacym kotem_ zadrapanie przez innego kota

Gość gość_G
Odpisz, ale pospiesz sie bo bedzie po kocie

Gość gość
Warto mieć zawsze kontakt do kliniki weterynaryjnej, w której pracują doświadczeni weterynarze. Jeżeli mieszkacie w okolicach Piły to mogę wam polecić klinikę www.rehawet.pila.pl Tam zawsze spotykam się z profesjonalną pomocą.