Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysły na to jak nauczyć faceta porządku?

Polecane posty

Gość gość

Jak nauczyc faceta porzadku? Moj jest balaganiarzem. Juz mam dosc ciaglego ogarniania po nim. A to brudne naczynia w zlewie, mimo ze obok jest zmywarka, a to ciuchy na podlodze. Itp.itd. prosilam, grozilam. Pomagalo na chwile. Mowi sie, ze nauke porzadku wynosi sie z domu. Niestety, ale tesciowa lubi porzadek tak jak ja ale syna nie potrafila nauczyc porzadku chociaz probowala. Nie mam juz pomyslu na to by chociaz troche zaczal po sobie ogarniac i zrozumial, ze kiedy postawi pusty karton po soku to on sam nie wskoczy do smietnika.

Gość Teppic    No1
Wszystko, co zostawił nie tam, gdzie trzeba, składasz przed jego powrotem z pracy na jego biurku, czy gdzie tam lubi w domu przesiadywać. I robisz tak sukcesywnie za każdym razem, kiedy bałagani. Ja się wyleczyłem z bałaganiarstwa tak w ciągu tygodnia.

Gość gość
Robie podobnie z jego pozostawionymi na podlodze ciuchami. Mianowicie lapie w garsc wszystko i wkladam do szafy na polke. Nie skladam, po prostu wciskam jak leci. Nawet brudne skarpetki.

Gość gość
Nic nie zadziała. Może na moment. Bałaganiarz to bałaganiarz. Z taką osobą po prostu się nie mieszka, albo po nim sprząta, nie wygrasz, piszę z doświadczenia.

Gość gość
Ty piszsz o facecie? a ty wiesz że baby są gorszymi flejami,brudasami...wystarczy tylko popatrzeć na te co leża w szpitalach,leży i cuchnie starym potem,nie pozwala wietrzyć bo się przeziębi,łazienka/prysznić to wróg a faceci rano się budzą,golą,biorą prysznic,ścielą łózko,wietrzą,na sali pachnie .