Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strawberry223344

meldunek do 3 miesięcy w mieszkaniu komunalnym

Polecane posty

Gość strawberry223344

Mieszkam z narzeczonym w mieszkaniu komunalnym w którym głównym najemcą jest jego mama chciałam wymeldować się od rodziców(z mieszkania komunalnego ( (chodzilo o dlugi ktore narobili jak z nimi nie mieszkalam ale teraz nie w tym rzecz ) chciałam zameldować się u narzeczonego dowiedzialam sie ze trzeba miec zgode Burmistrza wyrazil zgode na moj pobyt czasowy! (nie jestesmy malzenstwem dlatego ) ale tylko na 3 miesiace nie powyzej 3. i teraz nie wiem co mam robić czy moge byc zameldowana u rodzicow na stale a czasowo u narzeczonego na te 3 miesiace?chodzi o to ,ze jestem w ciazy zaraz rodzi nam sie dziecko i nie wiem czy nie bede musiala wymieniac dowodu a nie zdaze tego zrobic przed porodem nie wiem czy mozna byc zameldowanym w 2 miejscach a ponoc dziecko ma byc zameldowane przy matce dlatego nie wiem czy moze byc zameldowane u ojca gdzie ja bede zameldowana przed okres 3 miesiecy . nie chce jej meldowac u rodzicow swoich bo mieszkanie jest zadluzone i oni nie maja nawet do niego zadnych praw (szukaja im mieszkania socjalnego ) a ja nie wiem teraz jak ze szpitalem . jak bede zameldowana na pobyt czasowy u narzeczonego to czy juz automatycznie nie bede u rodzicow i bedzie trzeba ten dowod zmeinic? tak jak pisalam nie zdaze tego zrobic przed porodem , mala u rodzicow moich nie bedzie mogla byc zameldowana a ja za 3 miesiace nie chcialabym zostac bez meldunku calkowicie. nie wiem czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji?

Gość strawberry 223344
Bo chyba nie mogę być zameldowana w 2 miejscach i teraz jetem w kropce