Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ten sms swiadczy ze facetowi chodzi tylko o seks czy moze o cos wiecej?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli napisal tak "Stesknilem sie za Toba- za bliskoscia Twoich dloni ust i ciala. Za zapachem Twojej skory i jej delikatnoscia za Twoimi reakcjami na moje pieszczoty. Ciesze sie ze juz wkrotce bede mogl sie Toba nasycic ale zaluje ze to jeszcze nie dzisiaj. Pozdriawiam caluje i tesknie ;" To byla rekacja na to, ze ja jemu napisalam, ze troche sie stesknilam. Chcial mi przez to dac do zrozumienia, ze chodzi mu tylko o seks? Czy wrecz przeciwnie?

Gość gość
O seks, typowa gadka na podryw i zaciągnięcie laski do łóżka. Gdy facetowi naprawdę zależy nie ucieka się do tanich tekstów a pokazuje to czynami m.in. przychodzi po nią gdy jest ciemno, odwozi do pracy, nosi zakupy, spędza z nią czas poza domem, robi to co ona lubi, spełnia jek zachcianki, troszczy się i opiekuje, zeobi herbate gdy jest zmęczona i poda śniadanie do łóżka czy zrobi zakupy w śodku nocy gdy jest chora. Moj potrafil po krople zoladkowe isc na nogach 4 km w nocy do apteki gdy mialam grype zoladkowa.

Gość gość
To zalezy, jak jestescie małżeństwem parę lat to moze faktycznie teskni,a jesli nie jestescie to roochnie cie jeszcze kilkanaście razy i nara

Gość gość
Tzn. my juz ze soba spalismy nie raz, ale tez mnie zaniepokoilo, ze pisze tylko o seksie