Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydzi mnie sperma

Polecane posty

Gość gość

Jest tu więcej takich kobiet?

Gość gość
Tak.

Gość gość
a twoje wydzieliny i wydaliny nie brzydzą cię?

Gość gość
Mnie też brzydzi, myśl o s*****e na mnie odpycha mnie od sexu. Bleee, do tego ten zapach paskudny fuj

Gość gość
Pomyśleć ze jak będę chcieć dziecko to sperma musi mnie dotknąć napawa mnie obrzydzeniem i odechciewa się robić dzieci

Gość gość
Mnie nie brzydzi w ogole. A wy sie nad orientacja zastanowcie.

Gość gość
Orientacje mam dobrą, tylko spermy nie chcę dotykać. To raczej normalne. Jak się lubisz taplać w nasieniu to Twoja sprawa ja nie lubię

Gość gość
moze macie jakichs zaniedbanych obleszkow w domu ktorzy jaj nie depiluja i sie odzywiaja smieciowym jedzeniem ze maja smierdzaca sperme i na samo zblizenie z nimi robi wam sie nie dobrze :) ja tam lubie jak penis mi pulsuje w ustach i ciepla sperma tryska

Gość gość
Jaja to depilują pedały

Gość gość
Loda to robią k******y normalna nigdy nie weźmie członka do buzi obrzydliwo babo

Gość gość
17:51 Napisal obrzydliwy Janusz z brzuchem piwnym a nastepnie wzial lyk browara i glosno beknal. Zona znowu op******ila zenie zmieniles skarptek od 3 dni i smierdzi?

Gość gość
Napisała laska która gustuje w pedałach

Gość gość
17:52 Napisala swietoszka co daje Januszowi raz na 2 tygodnie gdy biedaczyna sobie zasluzy. Biedny Janusz musi tyle dni sie starac, zmieniac codziennie skarpety i nie umawiac sie wieczorami na piwo tylko siedziec z zona i udawac ze interesuje go jej gadanie o serialach. Ale czego sie nie robi by dostac dziure.

Gość gość
17:54 to teraz 2/3 mlodych mezczyzn w miastach to pedaly bo tyle depiluje miejsca intymne ale jak sie na wsi mieszka i zaniedbanych Sebixow wiesniakow widuje to zwracam honor

Gość gość
Ale teksty i to dorośli ludzie piszą, ot 21 wiek Nie sperma jest fuj nie ważne co je i pije facet a to czy goli ma już najmniejsze znaczenie w tym przypadku. Członek ma penetrować pochwę a nie do buzi wkładać

Gość gość
O fuj Karol xD

Gość gość
Członek umyty ,ciało po prysznicu i mąż którego się kocha, sex wtedy jest super. Nie przeszkadza mi żadne spuszczanie do buzi,lizanie go itp. Jesteśmy Czyściochy,pachnący.Sperma ma specyficzny zapach,nie jest ostry ani cuchnący.Umyty członek jest bez zapachu albo ma swój ładny,delikatny. Jeżeli idziecie do łóżka z brudasami to może i macie do zlizywania ser itp-ohyda.A sex można urozmaicać jeżeli chcą tego dwie dorosłe osoby i członek może penetrować i pochwę i usta jeżeli ludzie tak się dobrali i się kochają. Bye

Gość gość
Ale czy Wy nie rozumiecie pytania, już nie wytrzymuje nie rozumiecie, że tu nie chodzi o higienę! Mało co mnie tak wkurza jak tępota. Pytanie jest o spermę czy brzydzi a te się rozpisują o higienie, wkładaniu do ryja i sexie. Nie rozumiecie, że sperma może brzydzić koniec kropka. To już zależy od preferencji i tyle w temacie. Jak zobaczę jeszcze jeden komentarz o tym że ktoś ma brudnego, nieogolonego partnera i dlatego nie lubi spermy to zgłaszam ten temat.

Gość gość
Dziś już to raz napisałam. Nie wyobrażam sobie abym miała brzydzić się płynów mojego mężczyzny ani on moich. Jak ktoś się brzydzi takich rzeczy to niech się nie bawi w związki a niech się zabawia sam ze sobą i po problemie.

Gość gość
17:56 Odżywianie ma wpływ na smak spermy. Poczytaj.

Gość gość
Ja tez nielubie fuj! Jak czepie konia to spuszczam sie do kibla i zaraz myje gałe zeby sie nie ubrudzić ochyda:-P :-D

Gość gość
dziś A co ma sperma do związku? większej głupoty nie czytałam dziś Dobra odżywianie ma znaczenie. Zgoda.

Gość gość
Spermatofobia i Medortofobia mówi wam to coś? Fobie się leczy fakt, ale nie jest łatwo i żadne gadanie nie pomoże

Gość gość
18:32 Czyjejs to kumam ale jak swojej sie mozna brzydzic. Wiele razy opryskalem sobie brzuch i mnie to nie brzydzilo. Nawet probowalem jej smaku. Wiekszosc facetow probowalo.

Gość gość
gość:dziś Smakowałeś? I jaka była?

Gość gość
Mnie nie tylko sperma ale tez męski k***s brzydzi