Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

man     on     the     moon

...

Polecane posty

Gość gość
Wyzywasz Filipka, a sam masz gorsza obsesje od niego 😴

Gość gość
przecież ona fałszuje

Gość gość
Nie, nie dawaj :P Nie znam wloskiego.

co jak co, Aneczka Vikernes dzisiaj pokazała, że swięta nie jest, obrzucając tak GGGB błotem, oj nieładnie nieładnie :classic_cool:. Nieładne zachowanie :classic_cool:. Do tego ma tutaj wszystkich za głąbów, co tutaj przebywają, więc ja też jestem głąbem, oj nie podoba mi się to nie podoba, ciekawi mnie skąd się u Ani ta mania wyższości wzięła

Gość gość
mi sie podoba ta bezposrednosc Ani. mowi co mysli a nie owija i piertoli co inni pomysla;).

A mnie się nie podoba, że Vikernes pluje takim jadem na kafeterii do ludzi z kafeterii, gdzie wszystkie akcje dzieją się poza kafeterią. Wychodzi na to, że to ona pluje jadem na wszystkich, i nawet ktoś może pomyśleć, że to co ona piszę o GGGB, to sobie uroiła, ja nawet mogę sobie tak pomyśleć, przecież mam schizofrenię :D

Matuszczak, wypieeerdalaj. G****o mnie twoje przemyślenia interesują. Załóż blog albo lecz się chora k****o w swoich tematach. Dociera?

man on the moon dziś Matuszczak, wypieeerdalaj. G****o mnie twoje przemyślenia interesują. Załóż blog albo lecz się chora k****o w swoich tematach. Dociera? x Chętnie wypi3rdolę, do Ani :classic_cool:.