Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

czy kobitom tak samo jepie z tzipy jak facetom sperma

Polecane posty

Nie. Jeśli kobiety śmierdzą, to są brudne i niegodne uwagi. Smierdzą jak ty pod moszną lub napletem. Powąchaj się.

Gość gość
Nie. Wydzielina zawsze jest przezroczysta, bezzapachowa i bezsmakowa. Chyba ze jakas infekcja lub grzybica to wiadomo.

Gość gość
sperma zdrowego faceta jest lekko slonawa, na pewno nie ma obrzydliwego smaku i bezzapachowa, kobiety maja zaniedbanych facetow co pija, pala i jedza pizze z marketow ktore zagryzaja laysami a potem sie dziwia :) odzywianie i prowadzenie sie zdrowo ma ogromny wplyw na smak spermy :D ja lubie jak konczy mi w buzi i tryska ciepla sperma do ust i uwazam ze to przyjemne, ale jak panie niektore maja takich facetow jak opisalam to nic dziwnego ze tego nie lubia albo sie zmuszaja

Gość gość
18;49 moja jest slonawa, probowalam

Gość gość
"ja lubie jak konczy mi w buzi i tryska ciepla sperma do ust i uwazam ze to przyjemne, ale jak panie niektore maja takich facetow jak opisalam to nic dziwnego ze tego nie lubia albo sie zmuszaja " x Ja prdl... Ile razy jeszcze to dziś powtórzysz? Już trzeci raz czytam o tej cieplej s*****e w ustach. To raz, dwa - autor pyta o damski śluz, więc pisz na temat.