Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wg was na pewno znaczy ,że on rozglada sie jeszcze za innymi?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ze swoim facetem juz dlugi czas, jestesmy zareczeni nawet. Ale raz prawie doszlo miedzy nami do rozstania bo nie wylogowal sie z fb i odkrylam, ze pisze ( nawet flirtowal piszac im np. komplementy) z innymi dziewczynami. Na samej zdradzie go jednak nie nakrylam, a on obiecywal zmiane, wiec mu wybaczylam i jakos rozeszlo sie po kosciach. Ale zauwazylam jeszcze jedna niepokojaca rzecz, ze on lubi dodawac mlodsze od siebie dziewczyny na fb ( ja tez jestem od niego mlodsza 10 lat). I co jeszcze gorsze zwiazane np. z tym rejonem gdzie ja mieszkam bo kiedys studiowalam np. w miescie X i wtedy on czesto do mnie jezdzil to na jego fb pojawilo sie kilka dziewczyn z okolic tamtego miasta, albo teraz jak jezdzi czasem do Warszawy bo ja tam studiuje to stamtad i okolic. To dowod na to, ze mnie zdradza i lepiej to definitywnie zakonczyc?

Gość gość
Szczerze...tak to wygląda. Nawet jak jeszcze nie zdradza to zdradzi

Gość gość
up

Gość gość
Tak to wygląda że jeszcze kogoś szuka. Zresztą sam fakt że koleś woli 10 lat młodsze mówi dużo o jego podejściu do kobiet... Poza tym ja po takim czymś bym swojemu zrobiła ostrą awanturę i kazała usunąć te dziewczyny z jego konta.

Gość gość
Oczywiscie, ze mu zrobilam o to awanture, ale on powiedzial, ze je sobie dodaje ot tak dla zabawy, ale nie zamierza sie z nimi spotykac. Moze bardziej bym mu wierzyla gdyby byly nie szukal ich akurat tam gdzie czasem jezdzi, tak jakby ich szukal na spotkania :O Nie wiem co o tym myslec, ze juz mu nie ufam

Gość gość
20:40- ja jestem od niego 10 lat mlodsza ( on ma 39, a ja 29 koncze w tym roku), ale on dodaje nawet jeszcze mlodsze na tego fb, np. jakieś studentki

Gość gość
I tak sie zastanawiam po co mu znajomosci z tyloma mlodymi dziewczynami :O Aha i kiedy zaczelismy sie spotykac, kilka lat temu, to mial dziewczyne, ktora wtedy zdradzal wlasnie ze mna. Wtedy nie mialam o tym pojecia, dowiedzialam sie, ze kogos mial juz jak bylismy razem, ale fakt, ze wtedy ja ze mna zdradzal... On twierdzil, ze jej nie kochal itd., ale nie wiem czy jest to facet godny zaufania. Zastanawiam sie czy w ogole warto z nim myslec o przyszlosci

Gość gość
A ja mam 33, mój facet 32 i on tak nie robi jak Twój. Ten mój to tylko sport go interesuje. Jakbym zobaczyła że prawi komplementy jakimś obcym dziewczynom i pisze do nich to naprawdę miał by masakrę ze mną. I bym mu zaraz kazała usunąć te dziewczyny ze znajomych. On tez ma konto na fejsie ale bab tam nie szuka (wiem bo czasem mu zajrze na konto ;) ). Napisze Ci szczerze że ten Twój facet to jakiś lewy i na pewno nie można mu ufać. To chore. Ma kobietę sporo młodszą a ogląda inne i jeszcze do nich zagaduje... Ja bym zakończyła znajomość z takim osobnikiem.

Gość gość
No to teraz wszystko jasne. Ten koleś to zero. Zaraz pozna 25 latke i jej tez będzie gadal że Ciebie nie kocha i Cie zostawi dla niej. Nie kochał jej ale z nią sypiał? Uciekaj od niego.

Gość gość
Nie spełniłaś kryteriów, więc rozgląda się za innymi. Zakończ tę relację.

Gość gość
Boje sie wlasnie, ze to po prostu taki typ faceta, ze ciagnie go do zdrady :O ze nawet jak jestem od niego te 10 lat mlodsza tobedzie sie ogladal i byc moze nawet umawial za jeszcze mlodszymi. Moglabym mu kazac je usunac z fb, tylko co z tego, jak moze podrywac laski z neta nie tylko tam i jak bedzie mnie chcial zdradzic to i tak to zrobi... Nie ufam mu za bardzo, szczegolnie, ze nie mieszkamy razem, wiec nie wiem czesto co robi i czy mnie zdradza czy nie

Gość gość
20:58- no sorry, ale choc nie jestem moze idealna, to nie uwazam sie za najgorsza, wrecz niektorzy sie dziwia, ze wlasnie jego wybralam bo mialam wczesniej przystojniejszych chlopakow, a on jest taki przecietny z wygladu, ale dla mnie to nie bylo najwazniejsze, zalezalo mi na nim jak na osobie...W kazdym razie mysle, ze nie powinien narzekac na mnie, na moj charakter mysle, ze tez

Gość gość
Ja bym nie zdradzał mając już seks. Dziwny facet.

Gość gość
A czemu nie mieszkacie razem? Dziwne to. 40 letni facet nie ma mieszkania i nie chce z Toba zamieszkać? Chyba po to kobieta szuka starszego żeby był juz ustawiony... Mi to wygląda na zwykle wykorzystywanie "małolaty", korzystanie z jej ciała i sexu, ale on nie myśli poważnie o Tobie, tylko do sexu jesteś mu potrzebna. Dlatego nie chce z Toba mieszkać. Pewnie on tam ostro randkuje z innymi.

Gość gość
Nie ieszkamy razem, ale razem pomieszkujemy raz on u mnie , raz ja u niego, w sumie to on zaczal mowic cos o slubie i go planowac, nawet sie zareczylismy, ale mam watpliwosci coraz wieksze czy mi bedzie wierny. 21:05- moze seks z jedna mu nie wystarczy ? :O moze to taki typ,ze lubi zdradzac? mam coraz wieksze watliwosci niestety...

Gość gość
Aha czyli Ty jesteś młoda i ładna. On stary i brzydki. A jeszcze mu źle i inne podrywa.. Ja bym takiego kopnela w d... To juz lepiej poszukaj sobie młodszego przystojniaka, może będzie mieć więcej oleju w głowie niż ten stary zakompleksiony przecietniak. Bo jak juz ktoś ma Cie zdradzać to żeby to był chociaż przystojniak a nie takie bele co... Ja bym takiemu dala popalic... Ty jesteś zbyt naiwna.

Gość gość
On Ci mydli oczy... Tu zaręczyny, gadki o ślubie, a tam podrywanie obcych studentek na fejsie. Co za żałosny frajer. A czemu tylko pomieszkujecie? Nie rozumiem tego. Jesteście z tego samego miasta?

Gość gość
Też lubię pisać z wieloma dziewczynami ale gdybym już miał na żywo to sorry są jakieś obowizki względem siebie by nie ranić kobiety.

Gość gość
21:10- ciezko mi siebie sama oceniac, ale wiele osob sie dziwilo, ze sie z nim zwiazalam, nawet z jego znajomych, ze jest tyle starszy i w ogole. Z tym mieszkaniem razem, to tez troche ja nie chcialam bo roznie nam sie ukladalo, nie tylko dlatego, ze mu nie w pelni ufam, ale byly jeszcze takie rzeczy przez ktore sie klocilismy

Gość gość
Poza tym jestesmy z innych miast, ale on ma taka prace, ze moze pracowac tez mobilnie dlatego pomieszkujemy u siebie. Choc juz mozna powiedziec, ze ze soba mieszkamy bo jak jeszcze nie pracowalam to siedzialam u niego nieraz calymi tygodniami