Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna uzyskac zgrabna sylwetke w wieku 37 lat?

Polecane posty

Gość gość

Mam do zrzucenia ok 12 kg, czy w moim wieku mozna sie jeszcze 'wylaszczyc" ?

Gość gość
Zawsze można :)

Gość gość
Mam 168 i waże 55 kg, malo sie ruszam , jem dosyc duzo slodyczy, urodzilam dwojke dzieci. Chyba dobre geny i tyle, mam 38 lat

Gość gość
To że jesteś szczupła nie znaczy że jesteś jedrna i zgrabna, zero ruchu więc zero mięśni, pewnie taka flakowata jesteś.

Gość gość
Jak flaki w rosole.

Gość gość
Raczej tak. Moja matka najlepsza laska byla do 30stki i po 40stce. Teraz ma 55 lat ma 158cm i wazy 44 kg- no teraz to juz przegiela ostro. Choc figure ma lepsza ode mnie. Ja mam 34 lata i nie moge zrzucic 5 kg pozostalych po 2 ciazy.

Gość gość
Można, można, nawet mając 10 lat więcej :) Polecam callanetics i pływanie 160/47

Gość gość
Mozna, walcz! Ja mam 36 wlasnie dochodze do figury jaka mialam po 20 tce. Co moge poradzic, male posilki co 3,4 godziny swietnie podkreca to metabolizm. Powodzenia!

Gość gość
A niby czemu nie? Ja mając 36 lat w ok. rok zeszłam z rozmiaru 42 na 38 i z 32% tłuszczu w ciele na 22% :) Siłownia, basen, plus trochę zdrowsze odżywianie i się wylaszczasz :)

Gość gość
Zapisz się na siłownię, początki są ciężkie ale jak spróbujesz będzie łatwiej. Mnie najlepiej szło chudnięcie na spacerach np szłam przystanek autobusowy albo dwa. Czasami do pracy chodziłam na pieszo (ok 30min). Ewentualnie rower.

Gość gość
Ja mam 35 lat i wlasnie jestem na finiszu mojego "wylaszczania" ;) Dwie ciaze za mna, waze juz mniej niz w liceum, tak umiesnionego ciala nie mialam w zyciu, brzuch twardy jak sciana. Jeszcze 2-3 kilo i bedzie idealnie :D :D Zaczelam pod koniec stycznia. Posilki co 3-4 godziny, cwiczenia 4-5 razy w tyg, zero slodyczy (w niedziele tylko domowe ciasto). W obu ciazach 18kilo na plusie, na szczescie nie mam ani jednego rozstepu na skorze. Tak wiec DA SIE!!!!!! Powodzenia Autorko!!

Gość gość
dodam tylko ze w sumie w styczniu mialam do zrzucenia 16kilo wiec wiecej niz ty. Do tej pory udalo sie pozbyc 14kg. U mnie silownia odpada bo nie mam jak i moge cwiczyc tylko wieczorami przed tv jak dzieci juz spia.

Gość gość
Tak. Ja po 3 miesięcznej kuracji Fast Burn Estreme http://nplink.net/6EsrOHgg . Ponownie jestem szczupła. Teraz możesz skorzystać z promocji 3+3 gratis. A więc aż 3 opakowania dostajesz prosto od producenta całkowicie za darmo. Promocja nie będzie trwała wiecznie.