Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój były właśnie czeka , co robić ??!!!!

Polecane posty

Gość gość

już rok czasu będzie jak nie mieszkamy ze sobą i nie jesteśmy razem , ostatni raz widzieliśmy się we wrześniu ubiegłego roku , to ja od niego odeszłam miałam poważne powody bardzo mocno też mnie zranił długo to przeżywałam i dochodziłam do siebie , w końcu zaczęło mi się po woli układać i spotykam się z kimś nowym i czuję się szczęśliwa, dzisiaj dostałam wiadomość od byłego że przyjechał do mnie by się ze mną zobaczyć (9h drogi) i czeka na mnie w tej chwili i bedzie czekał do rana by ze mną się zobaczyć , ta wiadomość emocjonalnie mnie dzisiaj rozbiła popłakałam się on czeka, a ja nie wiem co zrobić , uważam że już nie mamy o czym rozmawiać co kolwiek by powiedział czy jak bardzo chciał wszystko zmienić to nie zmieni ran z przeszłości to nie są błache rzeczy jedna z nich jest taka że zmusił mnie bym usunęła ciążę w 3 miesiącu bo nie był gotowy itd. , a ja go tak bardzo kochałam jest wiele innych spraw , nie wiem co robić :(

Gość gość
To tylko moja opinia: jak zmusił do usunięcia ciąży to wypad z baru.

Gość gość
idz do niego i przypomij sobie o wszystkich swinstwaj jakie on ci zrobil...ochota na placz ci przejdzie...skoro juz go nie kochasz..to sprawa jest zamknieta, pojedz mu albo zachowuj sie gora lodowa, zeby na zawsze zrozumial, ze " was" jako pary juz nie ma i zeby za 3 miesiace znowu takiego zrywu nie mial

Gość gość
tu autorka : no właśnie boję się tego że puszczą mi nerwy że się rozpłaczę czy coś ale chciałabym żeby zrozumiał że to jest koniec i nie robił mi więcej takiego mocjonalnego zamieszania rozbicia itd. wszystkie te emocje związane z nim mam ma myśli ten ból żal wszystko powróciło dzień dzisiaj mam kompletnie przez niego skasowany , zastanawiam sie czy sie ubrac i iść czy dam radę czy wziąść o jedną tabletkę więcej na sen

Gość gość
autorka : do zawsze szczery hahaha , chyba spać nie możesz jak ja ;)

Gość gość
zrób mu pożegnalnego lodzika ;-) mi moja nie z robiła bo już od jakiegoś czasu opiertala lachę innemu :-O

Gość gość
tu autorka : no właśnie boję się tego że puszczą mi nerwy że się rozpłaczę czy coś ale chciałabym żeby zrozumiał że to jest koniec i nie robił mi więcej takiego mocjonalnego zamieszania rozbicia itd. X To nie idz na spotkanie , wtedy zrozumie

Gość gość
00:10 ohh jak mi przykro : autorka ;p

Gość gość
sprobujmy nie pospac razem, mrrrr X ZS nie rób tego, jak się znowu wyskrobie to będzie że ją zmusiłeś :P