Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenkaww

peeling kawowy

Polecane posty

Gość Lenkaww

Dziewczyny ostatnio dowiedziałam się o peelingu kawowym że usuwa silne przebarwienia skórne. Co sądzicie?

Gość Gabriela65
Robiłam ten peeling u Pani Doktor Cieśliskiej i generalnie fajna, ale teraz już poszłabym na inny zabieg zależy jak silne są przebarwienia. Jeśli chodzi o gabinet super wygląda, wszystko nowe czyste i schludne. Doktorzy pomocni i znający się na rzeczy.

Gość Zuzik10
Ja w ProDermie skorzystałam z peelingu chemicznego, który na plamy po opalaniu i rozległe przebarwienia skóry jest bardziej skuteczny, bo głęboko wnika i złuszcza zrogowaciały naskórek. Po takim zabiegu moja cera stała się wyraźnie gładsza, bardziej rozświetlona, odzyskala równomierny koloryt, a twarz wygląda na odmłodzoną. Profesjonalne podejście i wysoka jakość usługi oraz miły personel zachęcił mnie do skorzystania z innych oferowanych na twarz terapii.

Jeżeli posiadasz mocne przebarwienia na twarzy (ewentualnie szyi) to być może zabieg laserowy jest dla Ciebie odpowiednią opcją? http://bodycareclinic.pl/oferta/zabiegi/zamykanie-rozszerzonych-naczyn-na-nogach-i-twarzy-2/ - tutaj znajdziesz wszystkie informacje. Wydaje mi się, że z tym trzeba walczyć konkretnie i peelingi będą chwilowo efektywne.

Gość MałgorzataY
Zrobiłam peeling kawowy w Proderemie i jestem bardzo zadowolona. Efekt mnie zachwycił, nie spodziewałam się takiej zmiany. Naprawdę świetnie, profesjonalnie wykonany, obsługa przemiła, podejście do klienta na najwyższym poziomie z dbałością o miłą atmosferę i komfort. Polecam

Gość Olga661
Ja stosuję peeling kawowy na cellulit, do tego używam jeszcze serum wyszczuplającego z eveline z serii Slim Extreme 4D, bardzo dobre rezultaty, polecam, jak chcecie nieco zgubić na wadze i ujędrnić ciało. Oczywiście stosuję również dietę, to podstawa.

Ja używam mielonej kawy czasem zaparzonej, czasem nie, do tego oliwa z oliwek

Gość brokeninside87
tygrysek jak się napije kawki to czasem trze pupę i udka fusami, potem wmasowuje oliwkę, faktyczie skóra jest gładsza i nie widać tak zła. tak samo pedicure latem. a to trzeba robić u dermatologa?zszokował mnie ten temat

Gość marawstala
Jesli chodzi o twarz to odpada, mechaniczny malo której cerze służy, tak slyszalam. Na pewno cera wrażliwa i naczynkowa odpada