Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tak powinna sie zachowac fryzjerka? Ale szczerze

Polecane posty

Gość gość

Byłam ostatnio u nowej fryzjerki, nie chcialam wiele zrobic bo tylko podciac koncowki. Bylam u kogos nowego bo akurat przebywalam w innym miescie,a na codzien chodze do kogos innego. Moja stała fryzjerka zna sie na tym co robi i ma bardzo dobre opinie, a nigdy nie kazala mi scinac wlosow, skupila sie na bardziej ich regeneracji bo owszem, sa troche zniszczone. Mysle, jednak ze bez przesady bo wiele osob mowi, ze sa ladne, no i geste. A ta nowa fryzjerka do ktorej poszlam na tylko podciecie koncowek, powiedziala,ze to jest "miotla ,a nie wlosy" i chciala mnie koniecznie namowic na sciecie ich do uszu. Ja upieralam sie, ze tego nie zrobie, ale przekonywala mnie,ze to konieczne i bez tego mnie nie wypusci z fotela. w koncu sie uparlam przy swoim, to jeszcze skomentowala moj przedzialek na srodku, ze jest zly i zrobila mi przedzialek na boku, choc mowilam wyraznie ,ze tak nie chce ( mam dosc pelna twarz i najlepiej wygladam w takim po srodku bo przedzialek po boku tylko poszerza buzie). Ok przedzialek mozna sobie poprawic, ale wkurzylo mnie, ze zrobila nawet tak mala rzecz wbrew mojej woli. Sama fryzjerka byla paskudna z rudymi wlosami prawie na zapalke. Jestem wkurzona musialam sie wygadac :P

Gość gość
Jakas nawiedzona.

Gość gość
08:14- ale nie od razu :P szczegolnie sciete do uszu, a ja mam do lopatek, fajnie zebym potem miala czekac ze 2 lata

Gość gość
ja to sie dziwie, że jej nie docięłaś zamiast sie obrażać wystarczyło skomentować tę jej zapałkę, np. że to wygląda jak po szaleństwie pijanego brzytwiarza a nie wizycie u fryzjera i ty swoją wolisz miotłę niż takie szczątki... :D

Gość gość
zreszta widzac ta "fryzjerka" jak sama wyglada to balabym sie u niej na taka zmiane fryzury :P masakra, nigdy wiecej przypadkowych fryzjerek ale wkurzyla mnie ta baba bo ktos mniej asertywny jeszcze by sie zgodzil na sciecie i by cierpial

Gość gość
Przedzialek z boku wyszczupla twarz.

Gość gość
Grube wlosy do uszu sciela ? WOW

Gość gość
08:25- a gdzie tam wlasnie wecz odwrotnie

Gość gość
Duza twarz i przedziałek na srodku bardziej ją poszerza a grube zniszczone wlosy trzeba podcinać konkretnie. Zapałka ma racje ale nie do uszu, bez przesady

Gość gość
bo ktos mniej asertywny jeszcze by sie zgodzil na sciecie i by cierpial xxx z powodu złamanego paznokcia też cierpisz? :D wyluzuj, to tylko włosy, odrastaja 3 cm na miesiąc

Gość gość
08:31- taaaa, moze jeszcze powinnam sie zgodzic na sciecie na zapalke jak ona miala bo chuj odrosna i tak :P kiedys....

Gość gość
zreszta nie ufam osobom, ktore same wygladaja zle :P jakas kretynka. Zreszta chyba sama decyduje czy chce scinac wlosy bo to MOJE wlosy, a ta mnie przekonuje 10 razy zeby je sciac do uszu, jaka jedbnieta

Gość gość
a kto tu mówi o zgodzie? :D ja mówię tylko o cierpieniu :D

Gość gość
a co ty się tak boisz ścinania włosów? przecież odrosną Ale nie denerwują takie osoby, nie wszystkimi włosy szybko rosną i czasem trzeba się męczyć nawet kilka bardzo dlugich lat zanim zacznie to chociaż normalnie wyglądać

Gość gość
Pierwsza fryzjerka skupia się na regeneracji zniszczonych włosów, bo finansowo jej to lepiej wychodzi i więcej do kieszeni wpada za zabiegi pielęgnacyjne. Ta druga przynajmniej szczerze powiedziała, że masz miotłę na głowie i tylko ścięcie pomoże. Odrosną i zaoszczędzisz. Z przedziałkiem przegięła, bo nie powinna na siłę Tobie robić, choć nie mogę w tym przypadku ocenić, czy miała rację. x gość dziś To, że ktoś sobie fryzury nie potrafi dobrać nie znaczy, że nie potrafi innym. Siebie się obiektywnie nie widzi.

Gość gość
08:42- to tak jakby isc do grubego dietetyka siebie obiektywnie tez nie widzi :P

Gość gość
gość dziś Akurat moja dietetyczka jest pulchna, a ma dobre opinie i rozpisuje świetne diety. Osobiście pomogła mi zrzucić zbędne kilogramy, przy czym sama ma nadwagę, bo zwyczajnie dobrze się czuje w swoim ciele i mimo wszystko jest okazem zdrowia. Zanim ocenisz, pomyśl. Jest różnica pomiędzy doborem pasującej stylizacji, a odpowiadającą sobie wagą.

Gość gość
Gość od co: ty się tak bronisz... Nie rozumiesz że to nie chodzi o cięcie czy nie cięcie tylko o chamskie narzucanie komu swojego zdania? Normalna fryzjera po jednym stanowczym NIE by opuściła. Ta fryzjerka była głupia i chamska. Absolutnie nie zachowała się jak powinna