Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olisaint

Co mam zrobić, czy być z nim?

Polecane posty

Gość olisaint

Jestem z chłopakiem ponad pół roku, nie mam pojęcia czy mam z nim być, czy to osoba odpowiednia dla mnie :( Mam 20 lat nigdy nie szukałam nikogo na przymus spotykałam się z różnymi osobami ale nigdy nie byłam w związku . Ten chłopak spodobał mi się dlatego też postanowiłam zgodzić się na związek. Co do wyglądu jest on przystojny (wiele dziewczyn z chęcią by mi go odebrało) chociaż gdy układałam sobie kiedyś obraz mojego przyszłego chłopaka był on zupełnie inny. Myślałam, że z czasem pojawią się większe uczucia ale nic z tego. Jest on bardzo miły, szarmancki, uroczy, wiem że pomógłby mi w każdej sytuacji oraz wiem, że nie zostawiłby mnie dla innej, lubię spędzać z nim czas. Nasze charaktery są zbliżone lecz ja jestem bardziej tą wesołą i rozrywkową niż on. On był wcześniej w 2 związkach i zdaje mi się że w swoich wcześniejszych związkach bardziej okazywał te uczucie,ponieważ na początku naszego związku ciągle wspominał mi o nich :") lecz tego do końca pewna nie jestem Teraz rodzi się pytanie co mam zrobić, nie chcę go ranić ale też nie ma sensu dla nas bycie razem jeżeli tak myślę :/

Gość gość
Nigdy nie bądź pewna ze facet nie zostawi Cie dla innej, tym bardziej gdy jest przystojny! A przystojni maja najwięcej okazji do zdrady, oni wierni nie są. Skoro i tak nie przejawiasz głębszych uczuć do niego to lepiej go zostaw.

Gość olisaint
jego siostra została tak zraniona oraz on sam przez zdradę myślę, że on taki nie jest ale moge się mylić, prawda