Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

tłuczenie zastawy

Polecane posty

Gość gość

kłótnia z facetem gość dziś [11:55] zdarzało wam się tłuc talerze albo szklanki pod wpływem emocji, kłótni z facetem? gość dziś [11:58] nie bo wcześniej czy później trzeba to odkupić co sie zniszczy gość dziś [11:59] ja mówię o sytuacji emocjonalnej, kiedy raczej nie patrzy się na takie rzeczy jak koszty czy ewentualnie zniszczenie posadzki. gość dziś [12:00] 11:58: nie zawsze trzeba odkupić, czasem ma się jakiś niechciany komplet zastawy, stary, taki który się znudził, odziedziczony po kimś, marny prezent itp. Takiego chyba nie byłoby Ci szkoda? gość dziś [12:01] nad emocjami trzeba panować a nie niszczyć REKLAMA gość dziś [12:04] Nie, takie zachowanie jest według mnie oznaką niedojrzalosci, nieumiejętności wyrażania emocji, no i agresją. Ani ja się tak nie zachowuję, ani nie byłabym z kimś takim. gość dziś [12:05] a mi tak się zdarzało robić i powiem więcej: nie żałuję, można to nawet potraktować jako fajną zabawę, odreagowanie, zrobienie czegoś niecodziennego. Zastawy kompletnie nie żałowałam, bo była stara i nadawała się i tak do wyrzucenia. gość dziś [12:08] jak ktoś coś niszczy to nadaje sie do eksmisji z domu widocznie na to nie zapracował gość dziś [12:09] haha dobre, to akurat były stare talerze, na których ani mi ani facetowi nie zależało, więc zrobiliśmy sobie małą zabawę. Było dużo śmiechu przy tym, serio to działa oczyszczająco.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować