Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna maluje się dla innych, a dla mnie nie

Polecane posty

Gość gość

Witam, otóż sprawa wygląda następująco, że jestem z dziewczyną od prawie roku i ona już dobre ponad pół roku się dla mnie nie maluje, a jak gdzieś wychodzi np.: Do szkoły, rodziny, imprezę, z kolegami/koleżankami to się maluje, a jak ostatnio jej zwróciłem uwagę, że nie maluje się dla mnie to się obraziła... Powiedziała, że nie ma tyle kasy na kosmetyki i do zmywania, a jak jej powiedziałem, że jestem raz na tydzień u niej to powinna się dla mnie pomalować, a ona mówi, że marnuje kosmetyki i później jej powiedziałem, że dziwnie to wygląda, że maluje się dla innych, a dla chłopaka nie choć ja powinienem być najważniejszy w tej kwestii i ciągle się obrażać i mówi, że jestem śmieszny i żałosny , pytałem koleżanek o zdanie to mówią, że nie wyobrażają sobie jej zachowania, bo one się malują dla swoich chłopaków.. poradzicie coś ?

Gość gość
a co? xD taka brzydka ze bez makijazu ci sie nie podoba xD

Gość gość
Jeszcze do tego maluje się codziennie, a jak przyjadę to robi wielki problem o to...

Gość gość
Nie, nie chodzi o to, tylko irytuje mnie to, że woli się dla innych pomalować tak jakby chciała się innemu przypodobać..

Gość gość
to ty maluj się dla niej xD

Gość gość
Zacznij używać perfum i dobierać ubiór tylko wtedy, kiedy idziesz do koleżanek ;)