Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pomysł na e biznes

Polecane posty

Gość gość

Szukam wspólnika. Sama niestety nie ogarnę. Jeśli jesteś z Poznania, możemy się umówić i obgadać temat osobiście, w towarzystwie prawników. Zainteresowany ktoś?

Gość gość
Wstępnie jestem zainteresowany. Podasz chociaż branżę?

Gość gość
Jubilerstwo :) Przy czym zdaję sobie sprawę, że brzmi to niezbyt zachęcająco, natomiast pomysł jest nowatorski. Podobne rozwiązania, które mam na myśli, nie funkcjonują jeszcze na polskim rynku. Prognozy są korzystne.

Gość gość
Też jestem zainteresowana. Jak nie masz wymogów odnośnie doświadczenia, chętnie się z Tobą spotkam :) mogę zainwestować. Podaję kontakt prywatny xixi_lu()wp.pl

Gość Anna Flum
Grunt to mieć dobry plan. Trzeba się też zorientować jaką masz konkurencję na rynku itd. A potem planować, budować i nic tylko wychodzić do potencjalnego klienta ;) potem jeszcze zostaje co chcesz dokładnie zrobić ze swoim wizerunkiem. Czy jakoś go rozszerzyć, zadbać niego przez np stworzenie strony www czy potem jeszcze pozycjonowanie, a uwierzcie mi że to bardzo pomaga. Ja dzięki dobrej agencji interaktywnej Proformat https://www.proformat.pl mam chociażby profesjonalną stronę www, która super wygląda i jeszcze do tego zarabia.

Gość Roma W
Ja się tylko odniosę do tego, o czym napisała Anna Flum, bo akurat ma rację. Bo od samego początku musisz pomyśleć o konkurencji i o tym, żeby się jakoś wybić. Może i Twój pomysł jest innowacyjny, ale nie jest powiedziane ze przebije się w gąszczu innych jubilerów, tego jest sporo przecież. I strona www z dobrej jakości treściami plus pozycjonowanie to coś o czym trzeba myśleć od razu, żeby się jakoś w ogóle ruszyło. Mówię, bo wiem po sobie. Prowadzę niewielką działalność usługową i dopóki nie miałam porządnej strony z blogiem i innymi rzeczami oraz nie było pozycjonowania, to było średnio. Słabo nie, ale jak się ulepszyło pewne rzeczy to po prostu wszystko się rozkręciło, więc za jakiś czas firma mi się powiększy siłą rzeczy. Wejdź na cocoz.pl, albo napisz maila do nich to Ci wytłumaczą o co chodzi, ja się na tym za bardzo nie znam i nie chcę mieszać.