Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega zaprosił mnie na wesele do swojego kolegi

Polecane posty

Gość gość

W co się ubrać? Mamy potem w jednym pokoju spać z dwoma łóżkami pojedynczymi. Podoba mi się ten chłopak i oboje jesteśmy wolni. Ubrać pod sukienkę coś seksownego?

Gość gość
a ty na pewno jedziesz na wesele, czy na walenie w jednym pokoju?

Gość gość
No, jedno i drugie.

Gość gość
Więc co ubrać pod seksowną i krótką sukienkę?

Gość gość
Najlepiej nic:-)

Gość gość
Majtki?:-O

Gość gość
Mało stanowczy, ile lat już umierasz? :P

Dobre rady widzę tutaj królują idziesz na wesel ubierz sie na wesel a nie na ... a nan noc możesz mieć coś ekstra poza tym pytanie wziął Ciebie bo mu się podobasz czy dlatego że nie miał z kim isć

Gość gość
Ubierz majtki z wycieciem w kroku.

przede wszystkim antykoncepcja i nie zapomnij wziąć prezerwatywy bo faceci czasami zapominają ;-)

Gość gość
Nie no na samo wesele ubiorę się zwyczajnie tylko na potem spakuję seksowny strój do walizki :)

Gość gość
Chyba zaprosił mnie z braku laku, bo jego wielka miłość jest około 2000 tysiące kilometrów od niego, a ja jestem w tym samym mieście. Z tego co wiem od wspólnej znajomej to ciągle pisze z tą starą miłością i jest w niej szczerze zakochany. Pójdę z nim na to wesele, ale go sobie odpuszczę. Chociaż bardzo mi się podoba od kilku lat, ale skoro jest zakochany w innej to nie będę się w to wtrącać. Potańczę z nim i się pobawie, ale nic więcej. I nie będę brała z sobą żadnych strojów, oprócz tych na wesele, czyli sukienki itd. Wezmę z sobą do spania zwykłą pizamę. Z tego co wiem to zamierza od lipca wyjechać do niej na stałe, a to wesele w czerwcu jest. Ma już plany i ułożone życie z nią, więc nie wyznam mu, że mi się od kilku lat bardzo podoba. Dam mu spokój.

Gość gość
Coś kręcisz, teraz taki szlachetny wpis, że nie chcesz im wchodzić w drogę, a pierwszy post pytasz czy seksi bieliznę zakładać bo wylądujecie w jednym pokoju.

seksi bieliznę + prezerwatywy dobrze wziąć bo może się pojawić na weselu jakiś ciekawszy singiel i przyjedziesz z innym a wyjedziesz z innym.

Gość gość
21:04 znam siebie i nie pójdę na tym weselu z innym do łóżka. Z nim też nie pójdę. Skoro on kocha inną, to nie będę go kusiła seksowną bielizną.