Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety, cyz by was to wystraszyło, on bardzo krytykuje wspołlokatorów

Polecane posty

Gość gość

np ,że nie sprzątają, jednego nazwał "idiotą", o jednej jak się z nią pokłócił mówił, ze jest brzydka, jak się łatwo domyślić z różnych powodów te dwie osoby sie wyprowadzają, jedna raczej bezpośrednio w związku z kłótnią z nim, zarzuty wobec niego sa takie, że "tylko szuka gdzie jest nieposprzątane" a on mówi, że po prostu ona zostawia syf, np ona wyjeżdza na parę dni i owoce leżą i pleśnieją, zostawia coś w piekarniku i to pleśnieje a ten drugi sie wyprowadza, bo się rozstał z dziewczyną i chce mieszkać sam jak miał jeszcze wcześniejszą współlokatorkę to mówił o niej ,ze jest lesbijką (bo jest) i ze jak na nią spojrzę to bede wiedziec dlaczego (że niby jest brzydka) i ironicznie o niej mówi, ze była "mistrzynią kuchni" też wiem po sobie, że czasem mi zwrócił uwagę na coś, ale nie zawsze, to raczej zalezy od jego humoru czy to wyglada na typ domowego tyrana? bo rzeczywiście te osoby mogły nie dbać o porzadek, ale zeby nazywać idiotami czy czepiać się wyglądu... nigdy z kimś takim się nie kolegowałam

Gość gość
up

Gość gość
a co? podoba ci się on? zarywa do ciebie?

Gość gość
zarywa niby, nawet chciał żebym z nim zamieszkała skoro jest sam w tym domu, bałam się szczerze powiedziawszy, słusznie?

Gość gość
up

Gość gość
Robi miejsce dla ciebie żebyś się wprowadziła, płaciła mu rachunki i dokładnie sprzatala!

Gość gość
hehe ciekawa teoria;) szczerze to nie lubię zyć w ciągłym stresie a z nim tak pewnie by było