Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

współpracownice pożaliły się na mnie szefowi

Polecane posty

dowiedziałem sie przy okazji podpisywania umowy, gdy zapytal jak sie dogaduje z dziewczynami i powiedzial ze podobno nie moglem sie z którąś dogadac....zapytalem z którą, a on sie zaczął śmiac i powiedzial ze nie chce wnikać, ponowilem pytanie, ale powtorzyl. Jak to rozumiec?

Gość gość
spiertaaj pedale nikogo to nie inetresuje :D

Gość gość
a ty naprawdę nie masz żadnych prawdziwych problemów? :o

Gość gość
To fakt, żałosny jest już ten pedzio z tym ciągłym użalaniem się :O

gość dziś nikt nie każe Ci moich wątków czytać Srynik dziś no właśnie niby nie :) gość dziś mam, to są właśnie 🖐️ zaciekłyantifiarz dziś nie jestem tym za kogo mnie uważasz, wypraszam sobie, zgłaszam Twoje posty, trollu gość dziś to nie czytaj.

olej to co ci mowi szef, i nie przejmuj sie tymi wspolpracownicami, ale zachowuj się tak, jakby ci nic szef nie gadał o nich, udawaj debila przed nimi.

Gość gość Zsazsa
Wiesz w każdej pracy znajdzie się jakaś szuja która będzie leciała na skargę do szefa z byle goffnem. Bądź miły ale trzymaj dystans , niektóre babole są po prostu zazdrosne :) Powodzenia

gość Zsazsa dziś Poskarzyla sie ktoras bo sie zaczalem im stawiac, mowic wprost ze nie bede zapiertalac (no tak brzydko nie powiedzialem :D 🖐️) za nie, robic tego co nalezy do ich zadan, bo mam swoje na ktore brakuje mi czasu i potem ja zostaje po godzinach albo mnie gonią w pospiechu, a inne sie opiertalają... 🖐️ zazdrosne o co niby? baby roznie mają, raz są mile, raz sie wyzywają, innym razem zlosliwe lub jaja sobie robią, nie odzywają sie, pyskują, nadają, itd. a to wszystko zmienia sie z dnia na dzien lub tygodnia na tydzien, taka niestabilnosc emocjonalna jakby 🖐️

no i dobrze zrobiles, nie dawaj sobą pomiatać, bo głupi nie jesteś, boskikarolek :classic_cool: