Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćcarpeta

Ankieta krotka dla Panow

Polecane posty

Gość gośćcarpeta

1. Czy im ciasniej tym dla was przyjemniej? 2. Czy seks analany jest orzyjemniejszy poniewqz jest ciasno? 3. Czy pochwa daje uscisk czy bardziej otula? 4. Co pochwa piesci a czego nie? 5. Czy piersi(te większe są przyjemniejsze od pochwy,poniewaz sa niekkie i ciasniejsze? 6. Czy dlon daje leosze doznania niz pochwa? 7. Czy pochwa daje najslabsze odczucia, bodzce fizycznie, mechanicznie? 8. Czy seks oralny hest mniej orzyjemny od hiszpanskiego poniwaz piersi wszystko stymuluja? I jest ciasniej? Jaka jest wasza kolejnosc? . obiektywne wypowiedzi i szczere prosze. Bez emocji i odczuc wynikajacych z psychiki. Tylko cielesne doznania.

tak tak zależny w jakiej pozycji, w wiekszym lub mniejszym stopniu 4 ?? Kolejne pytania to chaos może inaczej je zadaj

Gość gość
4. Czy zoladz jest stymulowana czy nie. 5 czy piersi sa przyjemniejsze poniewaz ciasniejsze? 6 pochwa daje wam najmniejsza orzyjemnosc i doznania poniewaz jest najmniej ciasna, nie usciska ? 7. Czy pochwa daje najslabsza stymulacje? 8. Czy seks oralny jest mniej orzyjemny od hiszpana poniewaz piersi sa ciasne i stymuluja wszystko? 9. Jak dziala w takim razie pochwa jezeli nie daje efektu uscisku a jedynie dotyku, otulenia? Jaka dajecie kolejnosc stymulacji wedlug orzyjemnosc ale tylko cielesnej.

strasznie trudno odpowiedzieć na to pytanie. Poza tym seks to nie tylko mechaniczne drażnienie penisa. Fetysze, emocje - wszystko to składa się na seks. Dlatego chyba takie "mechaniczne" myślenie o seksie nie zawsze się sprawdza.

Gość gość
Widać że nie wiesz o co chodzi w seksie. 90 % odczuć to psychika, wzrok, zapach i ogólnie inne rzeczy. 10 % to odczucia mechaniczne.

Gość gość
Pewnie ze nie. Ale czemu trudno odpowiedziec? Mysle ze albo cos sprawia orzyjemnosc dofizyczna albo nie.

Gość gość
Nie wiem o co chodzi w seksie ale im ciasniej tym przyjemniej? Meska logika.

po prostu jest trudno odpowiedzieć, bo nikt o tym nie myśli dlaczego i co drażni jak i w którym miejscu. Mogę powiedzieć, że bardzo lubię seks oralny jako seks oralny ale nie znaczy to, że on bardziej drażni penisa niż hiszpański tylko znaczy, że w obecnie (bo preferencje też się zmieniają) sumarycznie bardziej mnie pobudza i bardziej sprawia mi przyjemność.Jeśli dojdziesz do etapu seksu tantrycznego, w którym wytrysk w ogóle nie jest najważniejszy i generalnie może go w ogóle nie być dojdziesz do wniosku, że najważniejsza jest więź z partnerką, wzajemne podniecanie się i cieszenie się bardzo długimi stanami orgazmu.

Gość gość
Takie porównanie. Żona robi mi loda w prawie idealny sposób, nigdy nie zawadzi zębem itp itd. A kochanka robi to trochę gorzej ale za to mogę ja lekko po policzkach bic, wsadzić tak głęboko jak chce i ona się nie broni, i te oczy ze łzami patrząc na mnie. Wolę ta druga opcję. :)) Generalnie to chyba nie zwracam uwagi na doznania mechaniczne, to chyba że są jakieś ekstremalne. Kiedyś u jednej czułem spiralę i to mi trochę przeszkadzało.

Gość gość
Przeszedles juz sam siebie autorze. Jesteś chorym obsesyjnie dewiantem . Ale ty jak zwykle zaprzeczysz. Tak właśnie robią chorzy psychicznie. Oni nie widzą w swoim zachowaniu nic dziwnego. Śledzę cie juz od dłuższego czasu . Zadałeś milion pytań tego typu. Drugi milion naiwnych ci odpowiedział a ty dalej to samo . Dalej te same pytania i dalej twierdzisz ze nikt nie chce ci odpowiedzieć. Nie wiem czy da się to wyleczyć ale napewno poddając się jakiejś terapii można to złagodzić. Wybierz się do psychologa a jak on nie zaradzi to weź skierowanie do psychiatry. To są w końcu lekarze i nie trzeba się ich wstydzić. Uwolnij się od tych obsesji zanim coś złego zrobisz .

Gość gość
temat założył facet czy kobieta?

Gość gośćcarpeta
Kobieta. A postu wyzej az szkoda komentowac, ale duzo tu specjalistow.

Gość gość
nie komentuj tylko napisz ja Ty uważasz?

Gość gość
1. Czy im ciasniej tym dla was przyjemniej? tak 2. Czy seks analany jest orzyjemniejszy poniewqz jest ciasno? nie koniecznie 3. Czy pochwa daje uscisk czy bardziej otula? jak sa dobre mięsnie kegla 4. Co pochwa piesci a czego nie? jajek nie piesci 5. Czy piersi(te większe są przyjemniejsze od pochwy,poniewaz sa niekkie i ciasniejsze? nie 6. Czy dlon daje leosze doznania niz pochwa? nie koniecznie 7. Czy pochwa daje najslabsze odczucia, bodzce fizycznie, mechanicznie? daje dobre jak się starasz 8. Czy seks oralny hest mniej orzyjemny od hiszpanskiego poniwaz piersi wszystko stymuluja? I jest ciasniej? nie

Gość gość
19:04 nie kłam. Tu nie ma kobiet. A jeżeli już się jakaś znajdzie to na pewno nie jest taka głupia jak ty to pokazujesz.

Gość gość
Bo? Cos czuje ze t9 ty jestes glupim.l trolem.

Gość gość
I tyle po ankiecie bo ludzie musza zasmiecic temat.

Gość gość
Bo jesteś glupi

Gość gość
Panowie co z wami. Dawac

Gość Jacek

1. Czy im ciasniej tym dla was przyjemniej?

Tak

2. Czy seks analany jest orzyjemniejszy poniewqz jest ciasno?

Nie uprawialem

3. Czy pochwa daje uscisk czy bardziej otula?

Otula

4. Co pochwa piesci a czego nie?

Pochwa w niesamowity sposób otula każdy kawałek penisa jednocześnie.

5. Czy piersi(te większe są przyjemniejsze od pochwy,poniewaz sa niekkie i ciasniejsze?

Trudno powiedziec

6. Czy dlon daje leosze doznania niz pochwa?

Przykro mi, ale tak. Ogolnie masturbacja daje mi lepsze orgazmy. Co nie znaczy, ze jest lepsza od seksu w ogóle.

7. Czy pochwa daje najslabsze odczucia, bodzce fizycznie, mechanicznie?

Chyba tak

8. Czy seks oralny hest mniej orzyjemny od hiszpanskiego poniwaz piersi wszystko stymuluja? I jest ciasniej? Jaka jest wasza kolejnosc? . obiektywne wypowiedzi i szczere prosze. Bez emocji i odczuc wynikajacych z psychiki. Tylko cielesne doznania.

Seks oralny jest mega przyjemny