Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZEMEK PRAWIK 91

Mogą być takie ciebie do powiek ?

Polecane posty

Gość gość
XDDDDDDDDDDD

Gość gość
Gej

Gość gość
O ja prdl!!! Człowieku nie idź ta drogą!!!

Gość am_Dyzio
jak wiemy, Indianie lub inni Apacze malowali oczy, powieki, twarze , ciało idąc do walki, na łuki i strzały lub rzucaniem toporem do celu aby trafić i zabić przeciwnika , woskowi na poligonach nadal malują twarze, tradycja malowania twarzy nadal istnieje ale malowanie do walki , natomiast, w czasach pokoju , komu ma się podobać wymalowany facet na twarzy, brwi, rzęsy, usta wyszminkowane obstawiam, że taki facet nie będzie podobał się kobiecie, ponieważ prawie każda kobieta zna tajemnice malowania brwi i powiek , kobieta raczej nie będzie akceptować wymalowanego faceta, czyli komu ma się podobać wymalowany facet ? chyba tylko facetowi, który lubi facetów ! a przy okazji zapytam, widuję coraz więcej facetów, którzy w uszach , na tej części 'mięsistej' ucha wszystko w środku mają usunięte, natomiast mają założone kółka, chyba ze srebra w tej części mięsistej, czy osoby z takimi 'kółkami' w uszach mają jakąś potoczną nazwę lub zaliczają się do jakiejś grupy ?

Gość PRZEMEK PRAWIK 91
Ale ładny jestem i bez make up się z domu nie ruszam

Gość zofia kuratorka sztuki
A mi się bardzo podoba, nowoczesna i ironiczna reinterpretacja archetypu kobiety - kobiety umalowanej, kobiety seksualnej. Tradycyjnie w makijażu, zestawienie czerwonej szminki z niebieskimi cieniami uważane jest za tandetne, wulgarne, jednak męska twarz niszczy te konotacje, pozostawiając śmiałą i świeżą wypowiedź artystyczną na temat tożsamości i seksualności. Ładny performans.