Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lea_252527

Tak powinno się karać klientów prostytutek!!!

Polecane posty

Gość gość
To oburzające

Prostytucja też jest formą gwałtu. Poza tym tytuł tematu nie przeczy temu, że są wyeksponowane akurat przykłady kary za gwałt

Gość gość
tak jest!! bić dziadow!! BRAWO Lea!!!

Lea ... rozumiem twoje oburzenie - masz prawo ale twoje zachowanie jest obsesyjne. Coś to znaczy. Może (i pewnie tak było) byłaś zmuszana do prostytucji i nie potrafisz sobie z tym poradzić. To idź do psychologa i coś z tym zrób ... bo to będzie dla ciebie lepiej

„Prostytucja też jest formą gwałtu” x Równie dobrze można twierdzić, że jedzenie mięsa jest formą morderstwa:)

oczywiście, że jedzenie mięsa jest morderstwem, ale co do prostytucji i gwałtu nie zgadzam się, większości przypadków jest to robienie hajsu na frajerach z własnej woli.

żyjemy w dziwnym świecie. Z jednej strony twierdzimy, że seks za pieniądze - czyli tradycyjna prostytucja - to zło. Z drugiej strony mówi się, że każdy człowiek ma prawo do satysfakcjonującego seksu stąd jeśli nie może go doznać z partnerką (z różnych przyczyn) to powinien móc skorzystać z "partnera zastępczego - surrogate partner". Oczywiście jestem za likwidacją prostytucji opartej o eksploatację kobiet ale z drugiej strony dzisiejsze panie nazywające się partnerkami zastępczymi czy terapeutkami seksualnymi (rządy niektórych państw opłacają seks z takimi paniami np. niepełnosprawnym mężczyznom ) albo sex workers - to co za różnica. Jest to w sumie seks za pieniądze czyli prostytucja. Z jednej strony więc potępia się prostytucję opartą na wyzysku kobiet a z drugiej strony zmienia się podejście do prostytutek robiących to dobrowolnie uważając, że taka ich praca jest społecznie potrzebna.

@darkeacer: tak, z tym, ze pieniądz ma większą wartość niż seks. mężczyźni którzy tego nie rozumieją i nie potrafią kontrolować swoich popędów dla samego pragmatyzmu są śmieciami. a może i lepiej by było gdyby nie mieli możliwości dać ujścia swoim popędom i zaczęli popełniać przestępstwa na tle seksualnym, wtedy można by ich wyłapać i rozstrzelać. jeśli ktoś kieruje się takimi popędami to nie ma możliwości aby był przydatny dla społeczeństwa w jakiejkolwiek dziedzinie nawet gdyby był geniuszem, bo łatwiej mu będzie iść do roboty 3k pln miesięcznie niż wykorzystywać swój geniusz w celu zdobycia kobiety. polecam poczytać emila ciorana jak chcesz zobaczyć co robi z mózgiem korzystanie z usług prostytutek.

„jeśli wp*****lasz mięso to bierzesz udział w morderstwie, bo konsumujesz jego produkt, proste i logiczne. morderstwo na zlecenie” x Czyli wegetarianin:) Ale wiesz, że jeśli, jak to elegancko ująłeś „wpie/da/lasz” rośliny, to pozbawiasz zwierzątka jedzenia? Uważasz, że jak zdechną z głodu przez takich jak Ty to w porządku?

Gość gość
Jprdl Co za poronione wypowiedzi.

nie wiem czy ci pocisnąć mało stanowczy czy co, ale chyba mi cię szkoda, bo i tak już widzę, że jesteś tu gnębiony. albo nie, nie szkoda mi cię zj***e.

nie wiem ... wymyślam różne scenariusze (niektóre nawet są prawdopodobne). Chłopak 18 lat chory na nieuleczalną chorobę nowotworową - zostało mu circa pół roku życia. Nigdy nie uprawiał seksu bo jeszcze był młosdy ale chciałby zaznać tego chociaż parę razy przed śmiercią. Nie chce szukać na krótko i na siłę partnerki, zresztą już widać jego chorobę, jego ciało nie jest atrakcyjne. Wybiera seks za pieniądze - tak dla pocieszenia - źle czy dobrze? Facet mało atrakcyjny 50 lat - po kilku rozwodach - trochę w depresji, pracuje. Nie ma sił ani odwagi wiązać się z kolejną kobietą. Z prostytutką umawia się raz lub dwa razy na miesiąc. Jest dla niej miły - stara się mieć stałe panie bo jest to namiastką normalnej relacji. Zastanawia się czy nie sponsorować jakiejś dziewczyny na stałe i nie mieć trochę radości z częstszych kontaktów ale boi się, że nie jest na tyle atrakcyjny (kasę ma) aby któraś chciała - chyba, że sam "obniży wymagania".

„nie wiem czy ci pocisnąć mało stanowczy czy co, ale chyba mi cię szkoda, bo i tak już widzę, że jesteś tu gnębiony. albo nie, nie szkoda mi cię zj***e” x Prawie mnie wzruszasz. Czyli oprócz braku argumentów nic sobą nie reprezentujesz oprócz - w Twoim przekonaniu - pociskania (hahaha)? Ciśnij jeśli potrafisz, to Twoja frustracja i rób z nią co chcesz. Dyskusja i tolerowanie odmiennego zdania Cię przerasta, może chociaż umiesz bić pianę. Klienci prostytutek to zło, ludzie jedzący mięso to zło, mało stanowczy to zło:) Coś jeszcze, czy Twój infantylny radykalizm na tym poprzestaje?:)

nie, nie jesteś złem. po prostu to co napisałeś było tak gimnazjalne i suche, ze aż mnie skręciło w środku. @darkeacer: to są przypadki ekstremalne plus jestem przekonany, że typ który zdycha na raka to nie myśli o seksie. doskonale wiem, że nie tak wygląda klient prostytutki. a w przypadku takiego starszego pana z depresją to już niedługo będą sexboty. bezpieczniejsze, w pełni akceptowalne społecznie.

„nie, nie jesteś złem. po prostu to co napisałeś było tak gimnazjalne i suche, ze aż mnie skręciło w środku” x Suche? Zdecydowanie tak. Jak praktycznie wszystko co piszę. Ale mam uczulenie na hipokryzję. Gimnazjalne jest stawianie obok siebie klienta prostytutki i gwałciciela. Pierwszy płaci za usługę, którą (przynajmniej w założeniach) kobieta wykonuje dobrowolnie. Drugi zmusza przemocą do seksu kogoś, kto tego nie chce. Nie widzisz różnicy? Na razie wstrzymam się z „pociskaniem” (hahaha, sorry, ale nadal mnie bawią takie groźby):)

Gość gość
Lea_252527 dziś Prostytucja też jest formą gwałtu x no teraz to pie...lisz bzdury na całego, chyba nie masz pojęcia na czym polega gwałt, a czym jest prostytucja

Gość gość
Prostytucja to jest gwałt, bo wykorzystuje się przemoc ekonomiczną. taka prostytutka, nie zadałaby się z takim np obleśnym prawikiem 30+, gdyby nie dostała za to pieniędzy

„Prostytucja to jest gwałt, bo wykorzystuje się przemoc ekonomiczną” x Czyli praca to też jest gwałt. Brawo:)

@ Lea_252527 "Prostytucja też jest formą gwałtu." Równie prawdziwe jak stwierdzenie, że pedofilia też jest formą miłości. x @gość "Prostytucja to jest gwałt, bo wykorzystuje się przemoc ekonomiczną. taka prostytutka, nie zadałaby się z takim np obleśnym prawikiem 30+, gdyby nie dostała za to pieniędzy" Pomijając skrajne przypadki, to większa część 'pań' jest w branży bez przymusu, i z własnego wyboru, Koteczku. Wedle Twojej kobiecej 'logiki' sprzedaż towarów w 'Biedronce', też jest na niej gwałtem, bo przecież nie oddałaby towaru 'Mietkowi', gdyby nie dostała za to kasiory :D

Gość gość
tutaj są psychole jacyś mylący gwałt z prostytucją , idioci psychole.

@zaciekłyantifiarz "o, divkarz się zalogował, śmieć p********y z niziny społecznej " x Zapewne słusznie się domyślam, że o mnie mowa :) 1. Dobrze musiałem Ci zajść za skórę merytorycznie, skoro zostało Ci tylko groźne kiwanie na mnie palcem w bucie (czytajcie: niesprowokowane ataki 'ad personam'). 2. Jeśli jam z nizin, a na dzivvki mnie stać, to Ty pewno szczekasz już z poziomu mułu, bo sam przyznałeś wczoraj, że profesjonalistki są poza Twoim zasięgiem finansowym, szczylku...