Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból brzucha jak na okres!! 35tc... Martwię się.......

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny. Jestem w trakcie 36tc. 35skonczony i dziś cały dzień boli mnie brzuch jak na miesiączkę. Byłam w środę u lekarza. Badał szyjkę i mówił, że wszystko w porządku. Martwię się. Dziecko czuje normalnie. Jest aktywne. Czy taki ból w tym czasie jest normą?

Gość gość
gdy moją koleżanke w czasie ciązy bolał brzuch brała nospe. I mam pytanie jej dziecko ma 2 latka a ona zamiast mleka daje mu ciagle herbaty czy to dobrze?? Czy to normalne w ogóle nie dawać dziecku mleka??

Gość gość
Juz blisko, od 37 tyg ciazs donoszona. Mnie tak bolalo 32 , na ktg wyszly skurcze, dostalam kroplowki na rozluznienie i hormony na rozwoj ploc. Mozesz pojechac na izbe by zbadali szyjke i podlacza do ktg, zrobia usg, bedziesz spokojniejsza.

Gość gość
U mnie 38tc tez tak boli, szyjka szykuje sie do porodu. Dla wlasnego spokoju mozesz jechac do szpitala albo czekac na rozwoj sytuacji. Albo sie urodzi albo jeszcze nie :) mnie tak pobolewa od tygodnia i poki co cisza. gość dziś Moje roczne dziecko juz normalnie jadlo. Wszystko. Co prawda karmilam piersia, ale gdybym nie miala pokarmu to nie dawalabym juz mleka wcale.

Gość gość
Moja 2 letnia corrka odstawiona od piersi nie chciala ani mm ani kaszek.jedynie budyn na krowim mleku czasem i jogurty,serki.