Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie pojechać nad morze?

Polecane posty

Gość gość

Jaką nadmorską miejscowość polecacie? Odpada Władysławowo, Darłówek i Łeba (niedawno byliśmy) najpopularniejsze miasta, gdzie jest okropnie tłoczno i drogo jak Gdańsk, Gdynia, Hel. Nie chcemy też małych wiosek, gdzie poza plażą praktycznie nic nie ma. Zależy nam i na plaży, i na atrakcjach, bo nigdy nie wiadomo na jaką pogodę się trafi. Atrakcje typu oceanaria, puby, restauracje itd. Miejscowość znana, ale nie oblegana. Taka w której 6-letnie dziecko nie umrze z nudów. ;) Co polecacie?

Gość gość
Świnoujście. Szeroka plaża, dużo atrakcji. Nie można się nudzić. Kocham to miasto.

Gość gość
Zgadza się ja także polecam Świnoujście na wakacj****ardzo ładna, szeroka plaża plus kilka fajnych lokali, pizzerii jak www.Cech.swinoujscie.pl

Gość Zuzula6564
Polecam wyjazd do Łeby. Jest to bardzo atrakcyjne miasto. Byłam tam rok temu i dobrze odpoczęłam. Jest tam mnóstwo turystów, ponieważ miasto to znajduje się nad morzem. Wspaniałe miejsce na urlop. Na stronie http://wakacjenadmorzem.pl można znaleźć tani nocleg oraz ciekawe atrakcje, które się tam znajdują. Pozdrawiam.