Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o zachowaniu Justyny Żyły? Ta sesja w Playboy, żal.pl

Polecane posty

Gość gość

Wiocha na maksa. Poziom nastolatki.

Gość gość
Szkoda, że nie miała wokół siebie życzliwych ludzi, którzy odradziliby jej ten krok.

Gość gość
Skompromitowala sie bo o ile nie mam nic przeciwko sesji w playboyu to jednak w jej przypadku to wyglada na akt desperacji i "pozakania" mezowi co stracil

Gość gość
Wszystko robi w emocjach. widać ze nie pogodziła się z odejściem Piotra od niej i bardzo ją to boli. Tylko, że z czasem ból minie i pewnie wtedy gdy już opadną te emocje bd żałować tej sesjii. A swoją drogą rozebrała się za grosze mogła wynegocjować chociaż 100tys zł

Gość gość
Ja myślę, że miała. Szkoda mi jej trochę, chyba go kochała, a on, z całym szacunkiem, już na tych zdjęciach z nią wygląda na fircyka, niepoważnego człowieka

Gość gość
Tak z boku to Żenada ale nie mnie oceniać. W końcu jej nie znam osobiście.

Gość gość
Mam to głęboko w d.... Tak jego, jak i ją.

Gość gość
20;19- pewnie tak, ale to jednak rozum powinien rzadzic nad emocjami, a nie odwrotnie

Gość gość
Postępowanie żenujące. Współczuję jej dzieciom. Trochę tak "na złość mamie odmroze sobie uszy ". Zero klasy. Same zdjęcia też wyglądają jak ze swierszczyka z poprzedniej epoki. Ta jej stylizacja i wyraz twarzy. Nie wiem tylko, czy to zamierzony efekt gazety, czy nic więcej nie udało się wykrzesac. Bo potrafią cuda i nie raz już to udowodnili.

Gość gość
Oczywiście że celowa robota. Miało być surowo i po góralsku. Zakopane to nie stolica.

Gość gość
kto to jest ?

Gość gość
A może to nie było z zemsty na mezu ( choc tak to wyglada), tylko chciala wykorzystac swoje 5 minut popularnosci? Jednak przed tą afera ze zdrada raczej by propozycji takiej sesji nie dostala bo nie byla az tak popularna jak teraz

Gość gość
A teraz po tej aferze ktos jej zaproponował taka sesje, to pomyslala sobie ok, dlaczego nie, taka propozycja moze mi sie nie powtorzyc. No bo nie jest to zadna aktorka czy modelka, jest to tylko żona Piotra Zyly, ktora pewnie zaraz bedzie byłą żoną i wtedy juz raczej ludzie o niej zapomna kompletnie. Wiec to prawdopodobnie byla jedyna okazja w jej zyciu na taka sesje

Gość gość
A to nie tak, że ona sama tam poszła, albo kogoś znajomego naraila, by szepnął im na ucho tam w redakcji, że ona chce taka sesje? Raczej w to bym celowala

Gość gość
kupicie te czasopismo z jej sesją ???

Gość gość
Nawet jeśli tak było to nie wyklucza tego, ze zrobila to dla 5 minut slawy,a nie dla zemsty. Przeciez gdyby nie ta afera ze zdrada to nie byloby o niej wcale slychac

Gość gość
A tak to może wlasnie w ten sposob zdobyc slawe. Zaczynajac na sesji w playboyu, a potem moze w jakims programi w tv... Moze ona jest sprytniejsza niz sie nam wszystkim wydaje. Wczesniej bylo wiadomo, ze Piotra Zyla ma jakas tam zone Justyne, ale nawet nie kazdy ja kojarzyl, w kazdym razie nie bylo o niej za bardzo slychac. Dopiero po jego zdradzie stala sie popularna i teraz z tego byc moze korzysta

Gość gość
Nie wiem nawet kto to jest ale malo urodziwa :( serio te miny na tych zdjęciach ... . Fatalna na sesja :( ktos jej zle doradził albo ta kobieta jest malo fotogeniczna .

Gość gość
* Piotr

Gość gość
Nie mam nic do rozbieranych sesji, nawet jeżeli kobieta jest matką (wiele matek-celebrytek się rozebrało i nikt wielkiego halo nie robił). Sesja mi się nie podoba, "Playboy" poszedł na łatwiznę. Nie wiem co nimi kierowało by ją do sesji zaprosić. Dziewczyna jakich wiele. Myślę, że oboje z Piotrkiem nie są orłami intelektu. Jakie ta dziewczyna ma wykształcenie i szanse na zarabianie w bardziej sensowny sposób? Może zrobiła to dla kasy, może pod wpływem emocji, wiele dziewczyn chciałoby mieć taką okładkę (mówcie co chcecie), ale Justyna chyba potrzebuje profesjonalnej pomoy i odcięcia jej od neta.

Gość gość
A teraz tak myślę, że w sumie może ona chce jakos zarobić, zostawił ją z dwójką (?) dziec****ewnie alimenty będą śmiesznie niskie, po prostu jest zaradna. Gdzie indziej zarobi tyle grosza tak latwo? Nie chce być prostytutka, woli zrobić sesje i tyle

Gość gość
On troglodyta, ona dziewczyna skoczka, która zaszła w ciążę w wieku 18 lat i nie wiem czy zdążyła skończyć jakąś szkołę. Facet poszedł w długą, musi sobie dziewczyna radzić, ale oboje są niepoważni. Roztrząsanie problemów małżeńskich na instagramie, posty z pierdyliardem błędów ortograficznych, pozowanie w stringach na fejsie czy gdzie tam, jak blachara jakaś, tak się dorośli, rodzice dzieciom, zachowywać nie powinni.

Gość gość
20:55 Malgonia Majdan też pozuje w stringach przed lustrem, to też jest żenada. Może nawet większa bo to stara baba

Gość gość
Nie pierwsza i nie ostatnia, która to zrob8la,, jakoś innych nie krytykujecie.

Gość gość
Bo inne nie robią tego w akcie zemsty. A jeśli robią to nie chwalą się tym mediom. Już kumasz różnice?

Gość gość
Pomyśleć, że kiedyś w "Playboyu" na okładce była M. Monroe... Dziś do takich gazet trafiają dziewczyny piłkarzy albo bokserów to i żonie skoczka wolno, czemu nie, ale gazeta ta słynęła swego czasu z sesji ze smakiem i pomysłem, a tu Justyna wygląda jakby siedziała na klopie. Ktoś się nie postarał. Dostała konkretną kasę na którą normalnie musiałaby pracować pewnie z rok lub dwa, pogardzilibyście? Ale ten podpis: "Góralu, czy ci nie żal?" i wszystko jasne co kierowało "Playboyem".

Gość gość
Obyczajowo słabo... Ale te gdyby była ładniejsza to kto wie:P a jest mocno przeciętna, nawet troche brzydkawa, to wyszło jak wyszło.

Gość gość
To samo co w przypadku każdej innej podobnej sesji. Mężowi to już raczej nie ma co pokazywać (wszystko widział).

Gość gość
Mysle ze te sukcesy skoczkarskie zaszkodzily ich calej rodzinie i jej i jemu. Niektorzy powinni. cale życie byc zwyklym szarym obywatelem i mowie to bez zlosliwosci. A tak w ogóle to zgadzam sie z opinia 20:17

Gość gość
To nie sukcesy w sporcie szkodzą jako takie. Albo umiesz to udźwignąć (jak Stoch) i traktujesz przysięgę małżeńską poważnie, znasz swoje priorytety (jak Stoch) albo nie, tyle w temacie.