Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem już jak reagować na tą sytuację

Polecane posty

Gość gość

Żona mojego kolegi z lat szkolnych,z którym przyjaźnie się do dziś oskarża mnie o romans z nim.Rozpowiada nie prawdziwe plotki na mój temat,nazywa kurwą do znajomych,zmyśla że złapała mnie w łóżku z jej mężem gdzie to jest kompletna bzdura.Nic nigdy nie wydarzyło się między mną a jej mężem,przyjaźnimy się a raczej przyjaźniliśmy bo miałam dosyć tej sytuacji,rozmawiałam z kolegą żeby zrobił coś z własną żoną bo oczernia mnie i opowiada jakieś bajki na nasz temat.Stwierdził że zawsze była zazdrosna o jego koleżanki i mam się nie przejmować tym co gada.Więc poszłam do tej kobiety żeby wyjaśnić raz na zawsze tą sprawę.Zwyzywała mnie od najgorszych,rzuciła się na mnie z łapami,oskarżyła o bzykanie jej męża i że jestem winna tego że im się nie układa,że mu się narzucam i latam za nim.Szok.Mam udany związek i nie narzucam się żadnemu mojemu koledze,to że od czasu do czasu wybierzemy się na koncert czy do pubu nie jest przecież niczym niestosownym,tak samo jak napisanie do dobrego wieloletniego kolegi co słychać u niego itd.Dodam że nigdy mój kumpel nie przyszedł na spotkanie z nią bo nie chciała,twierdząc że jego znajomi to debile i ona nie ma z nami tematów wspólnych.Zaczynam się zastanawiać czy faktycznie on kogoś sobie nie znalazł na boku,pytałam go ale nie chciał mówić,mój facet też z nim rozmawiał i stanęło na tym że ma dosyć swojej żony i myśli o rozwodzie.Najlepsze jest to że ta porypana żonka zgłosiła na policję że nachodzę ją w domu i że jej ubliżałam oraz że ją uderzyłam.Jednym słowem wariatka.Sami powiedzcie czy normalna jest kobieta która wyprawia takie rzeczy ? Co musi dziać się w jej głowie żeby taki cyrk urządzać.

Gość gość
Daj sobie spokoj z kolegą i jego p******a żoną,niech swoje problemy rozwiązują sami.

Gość gość
Ale chora akacja,weź jej faktycznie ryja oklep :-)

Gość gość
Wow to jakaś psychiczna! Współczuję Ci autorko, na Twoim miejscu pozbierałabym różne dowody tzn. screeny rozmów, kiedyś możesz też sprowokować i nagrać ją jak się na ciebie rzuca i zaniosłabym to na policję i założyła jej kontr-sprawę o nękanie ciebie, może też bym to rozpowszechniła na facebooku do jej znajomych

Gość gość
Załóż wariatce sprawę o zniesławienie i fałszywe oskarżenia a jej mąż a Twój kolega to dupa wołowa .

Gość gość
A może ta kobieta jest chora psychicznie tylko nie została zdiagnozowana ;-)

Gość gość
Psychicznie chora kobieta :-(